Интимни дискусии :)

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Те игнорира дека ја каниш сама да ти дојде ... дај покани ја со мене заедно ќе видиш како одма ќе прифати ... ич не ти текнува значи! :lol: :lol: :lol: :P

Dobro te kanam i tebe ama nisto ne spomnuvam tamu kaj so ke dojdete oti jas spomnav nesto (so Zlobnica znae :wink: ) i ona ne dojde i me napravija lazgo i plus carapite mi se smrdosale od cekanje :D :D .

Океј прифаќам! :lol: :lol: :lol:
Иначе ...
Dali osekam jas tuka ljubomora oti baram novi svalerki

Не забегувај по сите теми, сконцентрирај се тука ... и тоа што го осеќаш не е љубомора, туку срам од целиот форум ... што ќе помислат луѓето, дека не сме ти доволни јас и злобница и другите таму ... :lol: :lol: :lol: :P

:D :D Divine stotuku se kaci na 3 mesto na listata, a Zlobnica uste si sedi na nejzinoto 6 mesto :D :D .

Полека но сигурно ќе се искачам на прво место на твојата листа? Wow! Злобница, ај ако сакаш прати корак не ме оставај сама ... од кај знам како е таму горе? :? :lol: :lol: :lol: :P

Tamu gore e najubavo :D . Ke gi dobivas najubavite podaroci, ke bides najsetana, ke go imas najgolemoto vnimanie od mene itn. itn. :D :D

вардарче глеам уште немат ни трага ни глас од злобница :shock: дан избега заради чорапите? :wink: :lol:

Toa izgleda ke da e Marince :D . Jas rekov deka bela carapa ide na sve, a ona bidejki e po modata odma se naluti :D I plus dodeka ja cekav mi se smrdosaa :D .

e hey na site, me nemase busy bev so gosti ove dva dena, pa setanje, shopping itn...divine upati me sto propustiv:)

МаРиНа`Ох напиша:
вардарче глеам уште немат ни трага ни глас од злобница :shock: дан избега заради чорапите? :wink: :lol:

Ојде на шопинг, си купи чорапи и се врате :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_ZlObNiCa напиша:
e hey na site, me nemase busy bev so gosti ove dva dena, pa setanje, shopping itn...divine upati me sto propustiv:)

Ништо посебно...само му укажав на грешката на вардарче ... си го игнорирала...па нормално кога те поканува некаде без мене. Иете сега сум поканета и јас, па кажи му дека одиме ... јас му :lol: :lol: :wink:

Divine eve ti eden podarok za "prostuvanje" toa sto sum ti go zgresil :D . Se nadevam deka e dosta originalen, ti go kupiv vo "dolna" i "gorna" kombinacija :D :D .

98ej54.gif

Вардарче, се покажа дека те бива ... ме погоди ... не е до материјалот, до гестот е ... смирена! :lol: :lol: :lol:

па па па....некој гледал сексот и градот. И имате нешо за мене? 49ти број? =)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom