Интимни дискусии :)

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Leni ne begaj sedi tuka, svalerkive moi si otidoa sam sum :D .

Jaaa,pa da mi se lutat posle drugarkite,iiihh,sto si ti umen :oops: :?
Si otidov i jas,bas mi e zal sto si sam,latino lover,ke si najdes drustvo ti. :wink: :) :D :P :arrow:

vardarce напиша:
Sea zosto site da te gledaat koga moze samo jas da te gledam nasamo :D . Inaku sum gi kupil eden broj pomali da znaes :D .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Леле умрев од смеење :!: Перверзњак еден, сакаш да ми подизлегува нешто од долниот веш, тоа те пали а? Ах леле ...
Лени, уживај си ти, не се лутиме со Злобница и ти да си во швалерките на вардарче ... наши сме си :lol: :lol: :wink:

Kaj odam jas tuka se i dvete moi svalerki :D . Leni vie ne ja zadevajte slusate, oti Leni nema vrska so svalerajot :D . Inaku Divine so ti sakase dva broja pogolemi li da ti kupev :?: :D

Vardarce nezavisno sto i da i kupis i koj broj, na ubav covek se ubavo mu stoi, neli divine :lol:

Му кажав јас тоа, си знае тој ... ако сака и нека ме замота со лента како сликата погоре, исто му се фаќа :lol: :lol: :lol: :lol: :P

E zosto Divine da te zamotuvam koga moze da te odmotuvam :D . Gledam tuka e Marince vo momentov, kazi nesto tuka ti Marince :D .

За да не се мешаме по темиве, тука ќе ти се надоврзам вардарче ... како тоа мислиш четврта швалерка? Ај молим те горните три наброј ги ... а јас цело време мислев дека сум прва или евентуално втора ... после Злобница само ... ау шок :shock:

Greska si ti bese peta, a sega si cetvrta :D . Dodeka stignes do prvo mesto treba da pomines edna argentinka, urugvajka i ohriganka :D :D . Inaku za tvoja informacija Zlobnica si ostana na nejzinoto 6 mesto :D .

А нешто упатства како да ги поминам? :lol: :lol: :lol: Леле колку ни е двосмислен јазиков папапапа :P

divine ova uste i treba da se natprevaruvame za povisoka kvalifikacija na rejting listata :lol: :lol:

Дивне :P :P :P -овој аватар ти е далеку посекси дури и од оној кај што цуцаш :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

дај ми слика да те видам плава како изгледаш. Не е фер само на Гижо да му даваш --- двосмислен јазик ејјјј :lol: :lol: :lol: :lol:

Abe so si mislevte deka kaj mene taka lesno ke pominete. Bam seks na eks i odma prva i vtora sakate da bidete :D . Treba da gi zasluzite tie dve pozicii :D .

P.S. Sega malku da bidam ljubomoren. Divine koj ti e ovoj Гижо :?: :D :D

divine seuste ne si mu kazala na vardarce za gizho? :lol: :lol:

vardarce напиша:
P.S. Sega malku da bidam ljubomoren. Divine koj ti e ovoj Гижо :?: :D :D

Како ми легна смеењево со најубавото ми кафе од сабајле, значи екстра :!: Вардарче ... Гижо ми е голем обожавател ... со мене почна да навлегува во шмекачките води ... кога ме виде плава ... ама јас му бев само поттик ... нема ништо меѓу нас верувај :lol: :lol: :lol: :wink:
п.с. Стенмарк ... не заслужил секој мои слики ... ништо лично :lol: :lol: :P

Kajgana Shop

Back
На врв