Интимни дискусии :)

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: И така ќе можам да ти извлечам поголема функција плус а? Во ред ... дијал! :lol: :lol: :lol: :P

Ti ne se sekiraj za funkcija se si ide toa pored, ti samo kazi kolku da bide debelo plikoto so ke go dobies kako bonus za dobro zavrsenata zadaca :D .

vardarce напиша:
Ti ne se sekiraj za funkcija se si ide toa pored, ti samo kazi kolku da bide debelo plikoto so ke go dobies kako bonus za dobro zavrsenata zadaca :D .

Пликото ќе е толкаво колку што ќе ми е работата ... а дека ќе сум шефица на све ќе е преполно нормално ... значи нема врска со швалерајот да се разбериме :lol: :lol: 8)

Vidi Divine momentalno nemam svalerka znaci mozno e da stanes sefica na se :D . I plus racunaj obavezno te prosetuvam niz Argentina da vidis so ubava zemja e :D .

Види вардарче, ни јас немам швалер, така да ќе ја наредиме ... иначе интимни мубаети се ова, па дај кажи ми нешто поинтимно за тебе ... да не испадне да бегам од тебе ко ќе се шетаме низ Аргентина :lol: :lol: :lol:

Kazi so te interesira? Broj na cevli 45, sakam fajterki i sportski tip na zenski, imam jahta, vreden sum, itn. itn. :D 8)

Zlobnica nisto ne kaza. Izgleda mnogu se zasrami ili pak ne saka da ima svaler :D . Zlobnice mene ne mi smeta da imam i dve svalerki zatoa ako si zainteresirana kazi :D :D .

Vardarce ne se zasramiv, ama preferiram jas da imam dva svaleri a ne da znam deka mojot svaler ima dve svalerki :lol:

Злобница и јас исто ... ама па сега може финта да направи скришно да е со двете ... ако некогаш нешто ти и тој ... одма да ми кажеш, а и јас исто ... дека вака како шо го гледам може да не заебе :lol: :lol: :lol: 8)

Vie ne se sekirajte Divine ja nosam so mene vo Argentina, a Zlobnica jas idam kaj tebe vo Germanija :D . Taka da nikogas ne mora da se gledate. Nema so da ve zaebam jas sum fer sekogas i si kazuvam so kogo sum i plus racunajte imam jas u mene "ljubov" i za dvete :D :D

Вардарче јас имам "љубов" за десет швалери ... може да си најдам уште 9? Ако е во ред со тебе, онда земај ја и Злобница ... барем знам дека е екстра девојка ... :lol: :lol: :P

divine ete nie po 10svaljeri on samo dve, sreka sto se razbirame ja i ti, pa i ke se druzime :lol:

Nema problem Divine samo te molam ne mi gi nosi u Argentina :D . Sega cekame uste soglasnost od Zlobnica :D .

Да, да ... леле добро сме се нашле вака иначе очи ќе си копавме ... значи нека потврди вардарче и средено :lol: :lol: :lol:

Vidi jas imam i drugi ama ne vi gi kazuvam vas :D . Vie ste mi samo za u Argentina i Germanija, a da ne pravam muabet za svalerkite vo Urugvaj i Kolumbija :D . Inaku sega bas Sisi mi se javi i mi vika "donde esta usted miel" ili na naski "kaj si duso" :D . Morav da ja vrzam i da i recam "izvini zafaten sum nesto sluzbeno" :D .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom