Интимни дискусии :)

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Си го имате меракот а? Хехехехехехе!!!!!

8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

и . . . што конкретно по медицина студираш?
Makroskopische Anatomie? :roll:

_ZlObNiCa напиша:
22god imam, a drugo na forum da kazam hm ne :lol:

Aj jas i ti taman tuka nekade sme bile :wink: 8).

Cim taka imas od mene eden podarok. Batali toa cevlite i zemi go ova :D .

10-50008-large.jpg

P.S. Da ne se zbunis ne zenskata tuku toa so go nosi ke ti go poklonam :D .

hm, medicina opsta studiram, anatomija zavrsiv veke, a za ponataka najverovatno plasticna hirurgija specijalizacija...
Vardarce kombimnacijata e extra, ama toa rozevkite sandalki sto gi sakam ke ja kompletiraat slikata....

vardarce, и тоа што го носи и женската во еден пакет спаковај се и го чекам на пристаниште во Драч 8)

btw, пластични хирурзи има во Македонија?
Мислам дека нема. . . таман кога ќе завршиш има тука бизнис да цвета :wink:

Juzer ispraten e paketot cekaj go kaj Drach. So gliserot li planiras da odis :?:

6r4wfp.jpg

P.S. Ramon poznata li ti e ovaa :?: :D :D

Да да, со глисерот на Пана по каналот Скопје-Драч има да го пичам :lol:

P.S. Ramon poznata li ti e ovaa?
сестра и на _ZdravKiCa што живее и се работи во Аргентина? :roll:

Злобница, ти си повисока и од мене??? Ау нагло ми дојде ова, немав таква претстава ... лелелелелелеле :lol: :lol: :lol: :wink:

toa ni e familijarno ko genetska predisipozicija, sestra mi ima 19god a e 186cm visoka, pored nejze izgledam ko detence :lol:

Zlobnica nisto ne kaza za ova svalerajov. Daj kazi koj so kogo, kako ke bide rabotava ajde nie cekame 8) . Jas sum za svaleraj ama so kogo neznam :!: :D

vardarce напиша:
Zlobnica nisto ne kaza za ova svalerajov. Daj kazi koj so kogo, kako ke bide rabotava ajde nie cekame 8) . Jas sum za svaleraj ama so kogo neznam :!: :D
m?ne ide toa po slobiden izbor?ili odnapred mora da se znae a:)

Vidi jas veke te poznavam tebe, a i ti me poznavas mi go znaes brojot na cevlite znaci nema so tuka da se rasprava :D . Inaku ako e Divine za svaleraj ne mi smeta, vaka mi izgleda kako fino devojce i najvazno od se e mnogu vredno :wink: :D .

Вардарче, ние бизнис ќе тераме ... а бизнис и швалерај не се меша нели? :lol: :lol: :wink:

Greska si toa business and pleasure ne se mesaat vo Amerika i Japonija, a vo nasata firma se e dozvoleno :D . Znaes jas do sega sum zaklucil deka ako pojse se svalerisuva se stanuva po produktiven i sekogas zadacite si gi izvrsuvas na vreme :D :D .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom