Интернет романси

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Има по огласиве шо искачаат секој вторник со вест мислам дека беа, таму колку сакаш има....

Да има и такви случаи...но тоа што јас го кажав се однесува на романси кои започнуваат и се одвиваат на нет. Од кај знаеш кој е од другата страна на мониторот?
Фала богу се нашол некој паметен па измислил современа технологија и со самото тоа можеш да видиш кој е на Марс а не само од другата страна на мониторот (камера). Мене лично ми се случи да запознаам едно момче преку интернет тој е од Србија и во врска сме веќе 2 години така да далечината не е непремостив проблем доколку некој ти значи :cool:

64410951_2539717816040025_1534697754524123136_n.jpg

Никогаш не знаеш што може да ти се случи во животот така да можно е романса преку интернет а којзнае можеби би и да прерасне во нешто повеќе[DOUBLEPOST=1561052506][/DOUBLEPOST]Познавам таков пример ќерка на еден пријател се запозна со дечко од Италија и по година дена допишување се запознаа и дирекно односно тој дојде на гости тука па шосле 6-7 месеци се венчаа сега веќе 3 години се во брак а и чекаат бебе.

Последно уредено:
iam gledano na net za parovi sto se zapoznale na net I odrzuvale na dalecina pa im zavrsilo so brak I deca. ali licno jas sum protiv toa. ama ako mi se desi ke veruvam. do togash nisto.
ps: izvinete na gramatikata I izrazuvanjeto :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom