Znaci to sto sam i rekao.Sa sd karticom.To nije isto,ali OK.Jesi siguran [emoji23]![]()
Imas i strucnjaka koji ne razlikuju software od hardware pa je sad jasno

Takodje malo brkaju pojmove izmedju GUI i OS

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci to sto sam i rekao.Sa sd karticom.To nije isto,ali OK.Jesi siguran [emoji23]![]()
"Nevjerni Toma" opet si u krivu. Karticu sam narucio dodatno, nije potrebna za instalaciju Define OS-aZnaci to sto sam i rekao.Sa sd karticom.To nije isto,ali OK.
Imas i strucnjaka koji ne razlikuju software od hardware pa je sad jasno[emoji38]
Elektro Auto koje si kupijo radi samo na plin ,eksperti tako kazu,proizvodzac te izigrao"Nevjerni Toma" opet si u krivu. Karticu sam narucio dodatno, nije potrebna za instalaciju Define OS-a
Super za tebe"Nevjerni Toma" opet si u krivu. Karticu sam narucio dodatno, nije potrebna za instalaciju Define OS-a
A "Define" na SF8008 je ustvari Sx88 emulacija ili i ne?"Nevjerni Toma" opet si u krivu. Karticu sam narucio dodatno, nije potrebna za instalaciju Define OS-a
Super za tebe
Inace,ove druge opaske nisu tebi bile upucene,nego onim sto nisu bas nesto pismeni.
Автоматски споено мислење:
A "Define" na SF8008 je ustvari Sx88 elumacija ili i ne?
Znaci,ipak nisam prolupaoDa, temeljen na firmware-u od Octagon-a SX88
Ja cu se suzdrzati ovaj put samo pratim.Forum je pun eksperata ,ako proizvodzac auta kaze da auto ide na struju ,eksperti kazu, nemoze, samo na plin radi![]()
Dobro pitanje.Ja cu se suzdrzati ovaj put samo pratim.
Samo cu postavit jedno pitanje koji uredaj moze xtream listu pretvorit u stalker mac.
Aj mi neko nek ovdje odgovori ako zna?
Ajde koji je to box android il neko cudo u 21 stoljecu.Da cujem.
Koliko GB ti je sd kartica te pokreces Define OS ,nesto nece bez sd karticeJa cu se suzdrzati ovaj put samo pratim.
Samo cu postavit jedno pitanje koji uredaj moze xtream listu pretvorit u stalker mac.
Koliko GB ti je sd kartica te pokreces Define OS ,nesto nece bez sd kartice![]()
Dalje ne trebamo raspravljat sta je najbolje trenutno.Tu stajemo.Dobro pitanje.
Sigurno taj uredjaj sa E2 OSJa cu se suzdrzati ovaj put samo pratim.
Пример, не е проблем мак адреса од xtream, ministra, да оди во VLC:Ja cu se suzdrzati ovaj put samo pratim.
A da li taj uredaj garantuje da susjed nece da vice gooooool na 30 sekundi nego sto to ja vidim na "nindi"
Dalje ne trebamo raspravljat sta je najbolje trenutno.Tu stajemo.
Il koji to uredaj moze titlovat vod filmove i serije strane liste u ex yu
Razgovaramo ovo nije neko hvalisanje sad,meni svejedno svak gleda kako oce.Пример, не е проблем мак адреса од xtream, ministra, да оди во VLC:
Прегледај го приврзокот 395580
Проблем е што ниеден андроид плеер не може и не "знае" да ја "прочита" оваа "преработена" адреса која оди во VLC, а треба и додатен сервер на кој ќе оди таа адреса односно скриптата.
Значи не е до ресиверот туку е до софтверот кој му е ставен. Ќе може да оди во тој ресивер се додека има некој кој го плаќа оној додатен сервер преку кој оди таа скрипта, а тој ресивер не е никакво чудо од техника.