Hajde budi drug pa napisi nam naziv resivera i gdje i kako ga mozemo kupiti .
Neradi on tako sam od sebe kao što neki misle. Treba doradit softver. Zato ako to neznate ili nemate nekog za to. Đaba kupujeteHej ljudi pa nek neko napiše koji je to resiver
Sumnjam da je sf8008.Prije ce biti sx88SF 8008 octagon,vjerojatno je na to mislio.
Автоматски споено мислење:
I nije toliko skup koliko ima mogućnosti, dobra kupnja.
Ma taj sve guta kao crna rupa, samo daj,daj Mislio sam da smo se malo udaljili od Enigme ali tu je ona jos.Neradi on tako sam od sebe kao što neki misle. Treba doradit softver. Zato ako to neznate ili nemate nekog za to. Đaba kupujete
Ti stvarno mislis da je E2 boks bolji od android boksa za IPTVMa taj sve guta kao crna rupa, samo daj,daj Mislio sam da smo se malo udaljili od Enigme ali tu je ona jos.
LP
Guta taj skoro sve ,nikako ga nasitit ima dual OS ,Enigmu naravno.Ma taj sve guta kao crna rupa, samo daj,daj Mislio sam da smo se malo udaljili od Enigme ali tu je ona jos.
LP
Sf8008 je E2 Linux OS a SX88 Dual OS: E2 Linux i Define OS LinuxMislim da je ipak SF8008 combo u pitanju
Nisam to mislio ali mi je na neki nacin ipak drago da se E2 jos uvijek vrti. Vec odavno negledam sat tv iako imam sunray sa 3 tunera (combo) negdje u garazi kao i jedan azbox sa duplim tunerom. u penziji jedan samsung 9500 iz starih vremena.Ti stvarno mislis da je E2 boks bolji od android boksa za IPTV
Ovi SF8008 COMBO je isto dual OSSf8008 je E2 Linux OS a SX88 Dual OS: E2 Linux i Define OS Linux
Nije ni bitno koji Ni jedan nece nikad postic ono sto ima android boks ispod haube.Jednostavno se ne isplati.
Nema sanse Jedino ako su odradili image da ima boot sa sd kartice.Ovi SF8008 COMBO je isto dual OS
Jesi siguranNema sanse Jedino ako su odradili image da ima boot sa sd kartice.
Forum je pun eksperata ,ako proizvodzac auta kaze da auto ide na struju ,eksperti kazu, nemoze, samo na plin radiJesi siguran