Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imas PPZdraVo svima ako ima neko BIG BROTHER ALBANIA 1 2
Dami sali na pm.fala
Dalo moze da dobijam lista od portal resen?U pravu si sad pogledao uz ott global i resen ih ima...
Neznaći da ti je confih dobar.Zašto mi pri skeniranju u OB ne nalazi nijedan mac, a kad proverim config sa validnim mac on je učita, znači da je config ok, ali šta dalje treba proveriti?
Combo mi nije problem, ja skeniram cele opsege, ali čak i kada taj validan ubacim na početak tog comba preleti ga, mislim da je problem do proxy-ja jer pre sam imao mnogo bolje izvore proxy-ja sad svi uglavnom koristimo sa istog izvora i mialim da je tu caka, jer nekad ga preleti nekad ga pronađe, a u debug proveri on ga lepo pronađe i sve iščita...Ako u random combo uklučiš živi MAC i skener ga uhvati kako kažeš igraj se sa MAC kombom, logično je?
To nemoj raditi onda ti tek neće ništa naći, ubaciš link od proxy u settingsu i on će ih automatski učitati...Dali na openbullet treba da se prae check proxy za da se izbrisat tie proxy sto ne rabotaat ili ne ??
Не е проблем во прокси адресите. Вистинскиот проблем е што премногу јавно се објавуваат мак адреси. Колку повеќе се скенира и објавува, толку поголема заштита.Combo mi nije problem, ja skeniram cele opsege, ali čak i kada taj validan ubacim na početak tog comba preleti ga, mislim da je problem do proxy-ja jer pre sam imao mnogo bolje izvore proxy-ja sad svi uglavnom koristimo sa istog izvora i mialim da je tu caka, jer nekad ga preleti nekad ga pronađe, a u debug proveri on ga lepo pronađe i sve iščita...
Автоматски споено мислење:
To nemoj raditi onda ti tek neće ništa naći, ubaciš link od proxy u settingsu i on će ih automatski učitati...
live.rednet.rs/providus/ je radila dok je bilo music-rijalitija, sada prikazuju samo filmove pa su ukinuli strimJel vam radi Insta TV?
Preko sajta ili u nekoj listi?