Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, meni treba standardni user agent da probam da ubacim, aplikacija ima svoj, i daje mogucnost da se promeni user agent, ako znas poshalji mi na pm ako nije za javnoja bih ti prije rekao da je problem u geo bloku.... dosta ih je vezano uz ip rang.....
Nije tacno...odakle ti info...Op, cvrc, gevezen zajn, jeste li culi novost ?
Korisnici mts-a, od danas ne mogu "normalno" da koriste iptv liste !
tako kazu neki ljudi sa nekih foruma, ja samo preneo novostNije tacno...odakle ti info...
Ma ok,na kojim forumima...da saznam i ja.tako kazu neki ljudi sa nekih foruma, ja samo preneo novost
Автоматски споено мислење:
tacnije, korisnici supernove
Radi normalno ,upravo gledamtako kazu neki ljudi sa nekih foruma, ja samo preneo novost
Автоматски споено мислење:
tacnije, korisnici supernove
Ako treba platicu.Jel moze EXYU m3u lista.Hvala.
nema arena premium u listiZna li neko na koj broj kanala user/pass/???????.ts su arena premium 1/2/3 na http://iptv-line.com:7899 ?
Не знам која цена си ги плаќал овие и како ти се покажале, ама јас добив МАС листа од ExYu IPTV Club истата спие веќе неколку месеци (бесплатно)Zdravo,
Dosega koristev livego/datoo lista od AliExpress, a probav i livesino lista od AliExpress, koja bese podobra. Dvete vekje gi nema na AliExpress, a Livego moze da se najde na Alibaba. Ve molam dali nekoj moze da mi preporaca dobra lista?
Odnapred blagodaram.
Zdravo,Не знам која цена си ги плаќал овие и како ти се покажале, ама јас добив МАС листа од ExYu IPTV Club истата спие веќе неколку месеци (бесплатно)
Ако бараш м3у листа тоа им е само со плаќање у некој вип клуб што го викаат Али побарај ги прашај ги ќе ти објаснат они