Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel neko zna koju user agent treba ubaciti u neki iptv player (bilo koji) za android, ako sa user agentom koji je ubacen originalno radi jedna lista, a kad ubacim drugi listu sve procita i nema slike.Mislio sam da ako promenim user-agent moze da pomogne.Hvala
ili koji je uobicajeni standardni user-agent u upotrebi.

ja bih ti prije rekao da je problem u geo bloku.... dosta ih je vezano uz ip rang.....

Op, cvrc, gevezen zajn, jeste li culi novost ?
Korisnici mts-a, od danas ne mogu "normalno" da koriste iptv liste !

odlicno dok radi
Автоматски споено мислење:

mozda je bila dezinformacija

Последно уредено:
Zdravo,
Dosega koristev livego/datoo lista od AliExpress, a probav i livesino lista od AliExpress, koja bese podobra. Dvete vekje gi nema na AliExpress, a Livego moze da se najde na Alibaba. Ve molam dali nekoj moze da mi preporaca dobra lista?
Odnapred blagodaram.

Zdravo,
Dosega koristev livego/datoo lista od AliExpress, a probav i livesino lista od AliExpress, koja bese podobra. Dvete vekje gi nema na AliExpress, a Livego moze da se najde na Alibaba. Ve molam dali nekoj moze da mi preporaca dobra lista?
Odnapred blagodaram.
Не знам која цена си ги плаќал овие и како ти се покажале, ама јас добив МАС листа од ExYu IPTV Club истата спие веќе неколку месеци (бесплатно)
Ако бараш м3у листа тоа им е само со плаќање у некој вип клуб што го викаат Али побарај ги прашај ги ќе ти објаснат они

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom