A koja razlika ako ja platim recimo zdravu listu na godinu dana 100 eur i ti mi se nakicis badava gore i meni stuca primjer.
Pa i ja sam korisnik fino sam to uredno platio i ti me guras proc da ne mogu gledat.Sta si ti onda ti ne krades kao.
U toj prici svi krademo i ovi sta na crno prodaju,ovi sta na crno gledaju i mi koji krademo kako kazes od prvih i drugih.
Lud,zbunjen,normalan nezna se ko koga prci.A najveci problem u tome svemu je objavljivanje listi javno.A sta ti to govori dal si kad malo razmisljao o tim ljudima sta javno kace liste.Dal su psihicki nestabilne osobe,il su bili ko deca zlostavljani,il im fali obrazovanje,kultura,il su odrasli u losem okruzenju.Karakter sigurno nemaju,plus zamisli ja sam kralj sta znam pokrenut tipku na skeneru i nac listu i podijelit il objavit ,a presao 50 godina.Dalo bi se o tome diskutirati,meni je to neshvatljivo kako se pojedinci ponasaju.Docepaju se neke skripte,alata i sad sam ja dasa ja znam napisat 9 rijeci i 6 brojke i nac brdo listi.Glupost i to jos pojedinci onda odobravaju lajkaju.A u biti hvaliteme usta moja kako kazu u Bosni.