- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
zasto neko ne pise o skeniranju mac lista, ciji macovi nisu na 00:1A:79:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel nije dosta sto zajebavamo ljude s normalnim makovima koji plate jedno konekcisku listu i onda im se nakaćimo, sad još treba i ove druge... Iskreno takve listr negledam. Nema smisla.. Samo tlačim druge.zasto neko ne pise o skeniranju mac lista, ciji macovi nisu na 00:1A:79:
Princip je isti,sve ostalo su nijanse.zasto neko ne pise o skeniranju mac lista, ciji macovi nisu na 00:1A:79:
24:00:10:xx aj na tom imas dva brata oko 160 kom i svi rade u stb ak nades dizem ti spomenik.Da ti pomognem svi su na jednom broju jedan iza drugog .zasto neko ne pise o skeniranju mac lista, ciji macovi nisu na 00:1A:79:
ne interesuje mene to, ima i drugih servera24:00:10:xx aj na tom imas dva brata oko 160 kom i svi rade u stb ak nades dizem ti spomenik.Da ti pomognem svi su na jednom broju jedan iza drugog .
Sea proveruvam, cel laptop mi e autATTENTION!
Don't worry, you can return all your files!
All your files like pictures, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
This software will decrypt all your encrypted files.
What guarantees you have?
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
You can get and look video overview decrypt tool:
Price of private key and decrypt software is $980.![]()
Decrypt Software.avi
1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that's price for you is $490.
Please note that you'll never restore your data without payment.
Check your e-mail "Spam" or "Junk" folder if you don't get answer more than 6 hours.
To get this software you need write on our e-mail:
support@bestyourmail.ch
Reserve e-mail address to contact us:
supportsys@airmail.cc
NEKOJ OVA DA GO PROTUMACI,OVA MI E POD SEKOJ FOLDER STAENO SO READ ME TEKST,NE PAMTAM MISLAM DEKA SPUSTAV SF VIP PLAYER POSLEDEN PAT,SEA GO PALAM I OVA,SKENER,LISTI I SLICNO CELA BAZA MI E AUT,BUKVANO NISTO NE MOZAM DA OTVORAM,POD SEKOJ FOLDER TXT DOKUMENT I OVA
Sto znaci toa, preinstaliranje ili nesto drugo, kako da gi vrata fajloviteImas Ransomware.
Jebi ga, sad sve ispocetkaInstaliran ti je preko malware u tvoj Laptop
Svi fajlovi su ti codirani i ne možes nista snjima.
Traze da platis da bi dobio fajlove, al ni to nije garancija da ces biti free od "virusa" .
Sta je tu je, sad ispocetka sa selezni scene, sve mi je blokiranoNazalost
Gledaj prvo ovde:
![]()
Početna | The No More Ransom Project
Ransomware je malware (zloćudni računalni program) koji zaključa vaše računalo i mobilne uređaje i kriptira vaše elektroničke datoteke. Ako se to dogodi, vaši podaci su nedostupni ako ne platite otkupninu. Nemate jamstvo da će vam podatci biti dekriptirani, stoga otkupninu nikad ne plaćajte!www.nomoreransom.org
Ne ako če to šira masa upotrijebit da našteti druguma, eto tako jer može.. Ja ovo shvačam... Gledam besplatno dok drugi plačaju max tv i drugo.. Cilj je gledat što kvalitetniju listu a da u isto vrijeme nesmetam i ne štetim drugom..ja iptv shvatam kao neki izazov, bez zlih namera, uvek cu biti za nesto novo, znanja i mogucnosti mi nikada dosta, ljudima nesto novo reci, objasniti ..... ili mozda gresim