Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ma za strane servere nije problem ,ima hi mali million ali ove nase odnosno exyu kada nacekaju ....primer samo onaj izipizi gde samo nisu bili objavljivani Mac_ovi od navedenog ali ne dva-tri vec po 10-15.Ali sta je tu je opet ima sta i mnogo cega da se gleda.
Samo jedno malo pitanje :"Kako da znam koji je nas server?"
zaista mi je tesko razlikovati kada govorimo o Giga Gen Cloud i masa drugih na koje naletimo. imamo li nekakvu referensu sta su nasi serveri.

Samo jedno malo pitanje :"Kako da znam koji je nas server?"
zaista mi je tesko razlikovati kada govorimo o Giga Gen Cloud i masa drugih na koje naletimo. imamo li nekakvu referensu sta su nasi serveri.
Dovoljno je kada u listi vidis da ima Zadruga i Parovi :):pos:

[QUOTE = "dux4, post: 9598830, član: 89004"]
Ma niste vi vidjeli ni 10 posto izipizi. Imate 100 makova koji se stalno vrte i polA ih ne znate pokrenut .. Pa tamo ima 1000 makova o kojima možete sanjati da ćete naći .. Haja. Pa nije vlasnik panela budala .. Ima makova koje nebi ni izmislili .. Jebeš ono 001a79 .. Haha ..
Haker
[/ QUOTE]nekih mozda desetak sa razlicitim prva tri redna broja

[QUOTE = "dux4, post: 9598830, član: 89004"]
Ma niste vi vidjeli ni 10 posto izipizi. Imate 100 makova koji se stalno vrte i polA ih ne znate pokrenut .. Pa tamo ima 1000 makova o kojima možete sanjati da ćete naći .. Haja. Pa nije vlasnik panela budala .. Ima makova koje nebi ni izmislili .. Jebeš ono 001a79 .. Haha ..
Haker
[/ QUOTE]nekih mozda desetak sa razlicitim prva tri redna broja
Ne nije istina.. Ima ih 1000.
A pritom nemislim na one sto počinju sa 10. To imaš pravo ima desetak.. Ali nije bitno.. Ajmo već pustit taj server na miru..
Ajmo probat neki sto baš nije lako.
Ajmo ozvući sve usere iz tvvivet. Tako nešto sto nije lako.. Pritom nemislim na glupo skeniranje nego u proboj data baze.
Izvlačenje iste.

Ne dirajte tvviet, lepo radi ovih dana.

Slobodno pokusajte sta hocete, ali trebat ce vam jaci pc da spremi toliku bazu haahahhaa

Ps tvviet nije vod server da pisete nesto oko vod-a koliko ima i koliko nema... ima gledanje unazad na skoro svim kanalima 8 dana. moji korisnici su ovi koji gledaju live kanale, kao i kanale unazad... kome treba videoteka, preporucujem diogen...

Slobodno pokusajte sta hocete, ali trebat ce vam jaci pc da spremi toliku bazu haahahhaa

Ps tvviet nije vod server da pisete nesto oko vod-a koliko ima i koliko nema... ima gledanje unazad na skoro svim kanalima 8 dana. moji korisnici su ovi koji gledaju live kanale, kao i kanale unazad... kome treba videoteka, preporucujem diogen...
Slušaj... Da nevalja nebi toliko pisali o njrmu... Kvalitet odlićan i ima sve sto treba imat.. Ima i viška.. Taj mali vod sta ima ja bi i to izbacio..

Ps.. Ćeš se mjenjat.. Daj jedan user svoj za app za art... Znaš ono kao razmjena.. Ili neki drugi po tvoj želji.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom