Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imaš ppPozdrav ..Da li neko ima validnu gradinu a da radi...Hvala
Može li jedna i meni??Imaš pp
Može nije problem ali neka druga gradine sam dosta podelio bitka dva brata zabranjena pa birajMože li jedna i meni??
da probamo s braćomMože nije problem ali neka druga gradine sam dosta podelio bitka dva brata zabranjena pa biraj
Dobijes u pp samo da pronadjemIma nekoj zdrava za podjelit ako nije problem?
Druze Laki ako ima visak lista moze na pp. brat ili bilo koja da radi.Hvala unapred.Može nije problem ali neka druga gradine sam dosta podelio bitka dva brata zabranjena pa biraj
Prijatelju zdrava m3u lista je sada mnogo redja , voleo bih da nije tako ali....tako da teško ko će to da ti pošalje...promeni želju preporuka.pozdrav svima dobre duse mozel zdrava m3u lista za moje potrebe fala
U pravu si ,sve to ima u inostranim serverima plus mnostvo 4k sadrzine koju ces na nasim serverima tesko ili retko naci ,za titlove je najmanji problem.Drugi problem je rudarenje ili kopanje Mac_ova ,ne danima ne nedeljama vec mesecima ne iskljucuju skenere tako rec siluju servere do besvesti jos kada nacekaju neki exyu server koji je lak za rudarenje ubiju ga tako rec.Iskren da budem mirniji sam od kad ne gledam naše servere, kao da ni ne postoje, džabe lupati glavu za njih.
Cekaj,hoces reci da ti to nisi radio...svako je kovac svoje srece...Napravi javni apel da se ne skenira i deli da ljudi gledaju mozda onda i ne skeniraju.Ovako...ispada da savetujes da napadaju strane ali ne i exyu servere.Jos kad bi i turke ubedio...U pravu si ,sve to ima u inostranim serverima plus mnostvo 4k sadrzine koju ces na nasim serverima tesko ili retko naci ,za titlove je najmanji problem.Drugi problem je rudarenje ili kopanje Mac_ova ,ne danima ne nedeljama vec mesecima ne iskljucuju skenere tako rec siluju servere do besvesti jos kada nacekaju neki exyu server koji je lak za rudarenje ubiju ga tako rec.