Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pa svaka validna gradina radi... Pa kako bi je gledao onaj koji plača??

Ima nekoj zdrava za podjelit ako nije problem?

Dobro jutro Kajgno
Ako moze Zdrava ili Games na PM. (pozeljan i Aferim)

Lijep i ugodan dan svim zaljubljenicima IPTV :)

Iskren da budem mirniji sam od kad ne gledam naše servere, kao da ni ne postoje, džabe lupati glavu za njih.

Iskren da budem mirniji sam od kad ne gledam naše servere, kao da ni ne postoje, džabe lupati glavu za njih.
U pravu si ,sve to ima u inostranim serverima plus mnostvo 4k sadrzine koju ces na nasim serverima tesko ili retko naci ,za titlove je najmanji problem.Drugi problem je rudarenje ili kopanje Mac_ova ,ne danima ne nedeljama vec mesecima ne iskljucuju skenere tako rec siluju servere do besvesti jos kada nacekaju neki exyu server koji je lak za rudarenje ubiju ga tako rec.

U pravu si ,sve to ima u inostranim serverima plus mnostvo 4k sadrzine koju ces na nasim serverima tesko ili retko naci ,za titlove je najmanji problem.Drugi problem je rudarenje ili kopanje Mac_ova ,ne danima ne nedeljama vec mesecima ne iskljucuju skenere tako rec siluju servere do besvesti jos kada nacekaju neki exyu server koji je lak za rudarenje ubiju ga tako rec.
Cekaj,hoces reci da ti to nisi radio...svako je kovac svoje srece...Napravi javni apel da se ne skenira i deli da ljudi gledaju mozda onda i ne skeniraju.Ovako...ispada da savetujes da napadaju strane ali ne i exyu servere.Jos kad bi i turke ubedio...

Sve se fino moze gledat u tisini,ja sam nedugo tu napisao diogen ide kraju pa su mi se smijali.Najveci problem je javno objavljivanje.Cemo javno stavljat mace.
Cuvajte nase servere svi vam idu do jednog dokaz vam one iz vod sta sam postavio koliko kanala ima sigurno nije iz listi to.Tako sam od svih 70 i nesto mogo postavit.Znaci radi.A to sto zna 0,000001 % kako to je ono kad samo rekli ajde da se udruzimo i zajedno nastavimo.Pa smo dobili odbijanac.
A sa druge strane mozda i bolje tako.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom