Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Eto srali ste tu i sad opet neide vivet na androidu.. Sad opet zajebancija zbog hvalisavaca.. Fino sam gledao u miru i šutio e onda se netko pojavi ovdje provocirat luc luca i sad je pojačao zaštitu i sad neide na android.. Sad opet smišljaj i zajebavaj se..

Obrati se korisničkoj podršci :)

Pa tko je tebi kriv.. Sto to ne radiš.. Kao da ja našišem.. Eto on ke hirurg a ja nisam.. Nemogu podnjeti ovu ljubomoru..
Tko tebi brani bilo šta.. Svi smo se rodili bez para.. Brate otvori server, pa eto zaradi.

Pa eto umjesto da se ovdje napadaju vlasnici servera koji nisu htjeli takvu mirovinu već su se probali snaći i snašli. Vi ste trebali mjenjati vlast i borit se za nekog tko će vam dati veće morovine.. Nije on kriv sto se snašao a ti ili bilo tko nije

Eto srali ste tu i sad opet neide vivet na androidu.. Sad opet zajebancija zbog hvalisavaca.. Fino sam gledao u miru i šutio e onda se netko pojavi ovdje provocirat luc luca i sad je pojačao zaštitu i sad neide na android.. Sad opet smišljaj i zajebavaj se..
Mislim da si pogresno razumio sta su napisali ali eto...
PS
Pa i ti si na SF objasnio gazdi diogen-a kako se gleda njegova lista. :)

Jedina stvar koja ne radi kako treba na vietu koji se vrti na androidu je cinjenica da kad okrenes telefon naopako nece da okrene sliku.
To doduse vecinu bas i ne jebe jako, uglavnom se to gleda na tv. :)

bolje npr. da se potrudite da saznate, kako sa jedne adrese, da gledate drim kanale i sa astre i sa hotbirda ;) :D (bez seckanja i kasnjenja)

moze li se dobiti jedna s vise konekcija da gazda vise ne bude ljut a ja miran

prvaklub
balkanserver
crnaudovica
ngtimtv ...
evo malo reklame i za njih
kad je besplatna..
pozzz...

Ima li neka dobra duša koja bi mi 'posudila' valjan config za Nord VPN za OB1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom