Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
može li neka bilo koja lista koja sadrži sve srpske Arene Premium 1-3 i ostale 1-8 uz ostale sportske kanale i kanal Superstar..Hvala

Ajd sa
Eto sad.. O ovom ili onom.. Stavio si dva razlićita.. Idu oba preko id sn i modela
Автоматски споено мислење:

Nije se još javio.. Valjda je čovjek u poslu..
Ja bi baš original ako želi dat.. Ako neželi opet dobro..
Nego kljuki dal se gleda? Jesi našao naćin? Osim onog od intera.. Odg na pm ako jesi.. Znaš ti na koju mislim
mislis sigurno na ART da gleda se ako nije to onda sam pogresno nesto povezao

najbolja lista je ona, koja ima stabilne srpske i hrvatske, sve arena sport fhd kanale
najbolja je besplatna lista hahahaha

Последно уредено:
@Luc+Luc
Obzirom da si citirao moj post, odgovoriću ti:
Kad sam napisao ne smije obrisati liniju, više sam mislio na uzaludno brisanje jer ću je ponovo i ponovo aktivirati svaki put kada je gazda obriše. Nema ovdje mafijaša niti ucjenjivača. Ja nemam ništa od toga da tebi ili nekome drugom uništavam posao. Ne zanima me koliko ko zarađuje. Neki ljudi od prodaje IPTV hrane porodice i ja to poštujem. Meni je ovo hobi i zezancija kao i velikoj većini ovdje. Nije bitno šta se izvadi sa servera... malo je izazov neke zaštićenije servere napasti i provaliti. Većina nas i ne gleda te kanale.
Meni je jedino i najveće zadovoljstvo da neku listu dam čovjeku za kojeg znam da ne može sebi priuštiti da plati neku kablovsku televiziju. U principu liste ne dajem ljudima koji itekako mogu platiti tebi i sličnima.
Za tebe sam čuo da si dijelio ljudima besplatne liste i svaka čast na tome.
Živ ti meni bio

Pridružujem se svom prijatelju ,drugu,bratu sve ide kao sto sam napisao ,nema nedodirljivih, samo zastičenih više i manje zaštićenih.Naravno da nije namera naša pišem u ime mog kolege brata pyrane,mogu garantovati za dosta njih da su zaista hobisti.....ostalo i ako od toga hrane porodice i to poštujem ne diram-o...
Uglavnom su to mi to koristimo kao izazov - test varijante u poslednje vreme svakako....zašto?
Zato što svaki server ječi,(ilustrativno pišem) plače, kad se nakači na njih hiljadu-e njih(manje više pišem da me neko ne navodi u pogrešnom mišljenju)...zasto tako
Pišem o ljudima koji su napomenilu o reklama u svom postu,mislim da ih ima naravno napravi se neka priča za rad reklama :D ....(nije vezano samo za tvviet,mozda se čovek i ne reklamira i ako deli pojedincima respect i za to...)
Ne volimo uništavati da to traje da se ne mučimo i gubimo na vremenu ni mi koji eto zaludjeni testiramo nešto kad ne ide dok ne dodjemo do rešenja ,a i radi naravno ljudi u ovom ludom vremenu koji nemaju drugi izbor gledanja...
Mogao bih nabrajati( i ako ima potrebe znamo se dosta nas medjusobno) ,koji su zaista ljudi i na ovom i na drugim forumima ali bojim se nekoga izostaviti(a ima ih puno većina ) ljudi na svom mestu
Ima i pojedinaca ili i dosta njih uopsteno njih koji uništavaju ne znajući ni sami razlog( kao i istog(ne koriste ni sebi ni drugima,ni samim vlasnicima panela).....
Naravno da postoje IP adrese(kao identifikacija-pišem uopstemo,neke su promenjive neke statične s toga neki vlasnici tvrde da vas mogu naći:D(pa hoće li im provajder internet usluge dati IP? i šta ako nadju dotičnog)
S druge strane kazem nema mestu pretnji nikakvoj, jer ako neko i ne moze uci u panel i zezati se(napraviti stetu ili ne-al zasto bi?)moze napraviti stetu uvek recimo ddos napadom...ili dos ili....
Ne morate biti edukovani u tome napad moze izvesti skoro svako...mozete napasti omesti platiti online ili na crnom tržištu.Recimo mogu se iznajmiti ili zakupiti postojeći botnet (sistem zarazenih kompjutera koji ostavruju napad)kako bi pojedinac ostvario svoju lošu zamisao nameru....ALI ČEMU SVE TO?;)(n).
Živi i zdravi bili to je najvaznije,,,pisem u zurbi mozda poenta je bitna ravnoteza mora postojati sa obe strane...

Последно уредено:
@alfa71,pa nema tu ni pravde ni ravnoteže kad ja kao penzioner(sića) nemam taj VIET, a luc-luc ubija lovu, gde je tu ravnoteža?
[/QUOTE]
Ma znam moj dobri druže,veruj nisam ni ja u nekoj zavidnoj situaciji a ima ih još :D ali...
taj tvviet a i za druge mislim (nisam radio taj posao ali predpostavljam) nije lako to nista ,naci dovoljno korisnika u velikoj konkurenciji ,platiti izvor-e,server,zastitu,(naravno znam da se velika lova vrti ili ti znamo to svi )...ako si nelegalan snosiš veliki rzik,ali CENIM LJUDE koji podele bas nekima kojima bi recimo to značilo(ne znam jeli to kod njega slučaj i nije obavezno naravno) ..pisem i uopteno i u vezi vieta na brzaka...
Ukratko ne volim iznositi na stotine ili hiljade macova.jer ne koristi to nikom propadnu ili ne sluze kako treba ,a brzo gazda predje ili se raseče i plati novi nivo zastite-koliko god da to kosta(ne ide nikom u prilog to je neka poenta)Rvnoteza je manje unistavanja a oni malko da pokazu srce i ljudskost malo da daju nekima koji nemogu platiti a ne stignu da dobiju ili... ;) :P otprilike
Ukratko drug moj do večeras mislim da ću stići kontaktirati te i rećeš kako mogu pomoći s kojom listom izvorom jer si pouzdan i dobar čovek (y)

Последно уредено:
Pravde nikad nije bilo a listu darovati je lijepa gesta,dobro se vraća dobrim.

@alfa71,pa nema tu ni pravde ni ravnoteže kad ja kao penzioner(sića) nemam taj VIET, a luc-luc ubija lovu, gde je tu ravnoteža?
Pa tko je tebi kriv.. Sto to ne radiš.. Kao da ja našišem.. Eto on ke hirurg a ja nisam.. Nemogu podnjeti ovu ljubomoru..
Tko tebi brani bilo šta.. Svi smo se rodili bez para.. Brate otvori server, pa eto zaradi.

imam penziju 160e, koliko lista mogu kupiti za to
Pa eto umjesto da se ovdje napadaju vlasnici servera koji nisu htjeli takvu mirovinu već su se probali snaći i snašli. Vi ste trebali mjenjati vlast i borit se za nekog tko će vam dati veće morovine.. Nije on kriv sto se snašao a ti ili bilo tko nije

Eto srali ste tu i sad opet neide vivet na androidu.. Sad opet zajebancija zbog hvalisavaca.. Fino sam gledao u miru i šutio e onda se netko pojavi ovdje provocirat luc luca i sad je pojačao zaštitu i sad neide na android.. Sad opet smišljaj i zajebavaj se..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom