Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Apropos gorepomenutog, dok smo mi ganjali konzerve i sutali loptu po ulici on je razbijao panele tako da konstatacija o prvoj violini ima itekako smisla.Cega prva violina...
Ne znam za tebe,kad sam ja ganjao loptu personalnih racunara nije bilo...a ni panela.Moje interesovanje pocinje sa spekicom a tada iptv nije bio ni u najavi ali zato igrice...Apropos gorepomenutog, dok smo mi ganjali konzerve i sutali loptu po ulici on je razbijao panele tako da konstatacija o prvoj violini ima itekako smisla.
Мене ми дава порака access denied, не почнува воопшто....Работи но му треба долго време да одговори на барањето. Значи проблем е со серверот каде е хостиран gigaiptv.
I to pravih 4k sta rasturaju.Kod nasih dva kanala malo boljih i vec mu se dive kad tamo brdo tih kanala slika rastura.Nema sta nemaOd toliko stranih servera nema potrebe ni lupati glavu za ove naše servere, trošenje vremena i živaca, a stranih servera sa našim programima ima na izvolite.
A koji serveri imaju najviše 4k kanala?I to pravih 4k sta rasturaju.Kod nasih dva kanala malo boljih i vec mu se dive kad tamo brdo tih kanala slika rastura.Nema sta nema
Vrti pa ces sam dokucit.Necemo vise na tacnu stavljat.Da ih upucate popreko.A koji serveri imaju najviše 4k kanala?
Bez volje ne ide,da je mukotrpno jeste...ali i motivise naravno ne svakog.To i pravi razliku,ko je ko...Ja iskreno ne branim i ne štitim naše servere, nego drkave zaštite i sva sranja sa njima da nemam ni sam volje za tim glupostima da se bahćem i opterećujem, jedan do dva servera strana i imam sve što mi treba, a ovi naši pa znam da ih neki štite i znam na koji način jer im preko foruma ukažu na propuste i onda mi koji ne znamo baš sve upadamo u začarani krug toga i ne možemo da upratimo sve, evo ja prvi ne mogu sve da upratim, ali se opet snađem i gledam ono što se može i tako, ali iskreno sve to postaje mukotrpno jer niti vremena niti živaca za sve ovo čast i poštovanje svim starijim ljudima od mene koji su u ovome od početka i koji znaju znanje iskreno divim im se na umeću i znanju.