Pa šta se onda uopće baviš sa ovim.. Ja recimo nemam ni antenu ni satelitsku ni kabel. Samo Internet i iptv mi je jedini način gledanja tv i zato sam krenuo u ovo.
Pa šta se onda uopće baviš sa ovim.. Ja recimo nemam ni antenu ni satelitsku ni kabel. Samo Internet i iptv mi je jedini način gledanja tv i zato sam krenuo u ovo.
ovim se bavim iz hobija i razbibrige, ali moram napomenuti da iptv nudi i kanale koji se ne mogu gledati satelitom i kablom, uzivam u tome da vidim sta sve "svet" gleda i u kom kvalitetu, retko gledam iskljucivo samo ono sto mene interesuje, i bez uvrede, gde ti to zivis i cime se bavis, jer ti je verovatno stresno gledati samo iptv, ako gledas free
Автоматски споено мислење:
zamisljao sam ja, kako bi mi izgledao zivot da koristim samo free iptv, pa mi se nesto nije svidela ta opcija, narocito zbog samostalnog interneta, jer ovo sto imamo u ponudi u Srbiji i nije neki kvalitet, za novce koje traze (barem je tako do sada bilo, da ja znam)
pa onda objasniti nacin koriscenja boljoj polovini, pa jebada sa free listama, pa ...... sasvim dovoljno da odustanem, ovako ja u svojoj sobi (raju) radim sta hocu, kad hocu, koliko znam i umem
ovim se bavim iz hobija i razbibrige, ali moram napomenuti da iptv nudi i kanale koji se ne mogu gledati satelitom i kablom, uzivam u tome da vidim sta sve "svet" gleda i u kom kvalitetu, retko gledam iskljucivo samo ono sto mene interesuje, i bez uvrede, gde ti to zivis i cime se bavis, jer ti je verovatno stresno gledati samo iptv, ako gledas free
zamisljao sam ja, kako bi mi izgledao zivot da koristim samo free iptv, pa mi se nesto nije svidela ta opcija, narocito zbog samostalnog interneta, jer ovo sto imamo u ponudi u Srbiji i nije neki kvalitet, za novce koje traze (barem je tako do sada bilo, da ja znam)
pa onda objasniti nacin koriscenja boljoj polovini, pa jebada sa free listama, pa ...... sasvim dovoljno da odustanem, ovako ja u svojoj sobi (raju) radim sta hocu, kad hocu, koliko znam i umem
Gledam bez problema, zato sto negledam free liste već sam izvučem i nađem i vjeruj mi slika odlična i ni da secne.. Samo ja negledam ove na jednu konekciju. Meni je bitno kad gledam da gledam ko čovjek i stvarno sam zadovoljan..
Vidiš npr diogen.. Imam skoro sve makove ali uopće ga negledam a zasto.. Pa jer su na jednu konekciju.. Neću kad upali vlasnik da mi šteka, trza a i onda i samog vlasnika zajebavam.. Gledam na više konekcija i to samo dobre servere koji netrzaju i rade odlično.. Slika mora bit dobra.. Za ovakav tv.
Hahaha ne mogu da verujem hvalte me usta,ili seci usi krpi gaceLjudi ne lazite sebe vise,ebo vas telegram i free liste bolji servera,m3u,admin panel batalite se!!!!
Treba mi dobra .m3u lista sa VOD serijom Kalkanski krugovi da downloadujem, imam nekih MAC-ova ali to ne ide bez .m3u
Slao i ja ranije mnogo, kad sam bio mlađi i aktivniji, sad mi lakše daj,pa ako neko hoće poslati, baš bih bio zahvalan. Pozdrav svima!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.