- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Znam al tesko da M Sat ima ko na crnjak.Ne mora Burman da placa,pozdrav Panel zivi li se.
A ovo ostalo sve po starom.Pstttt.........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam al tesko da M Sat ima ko na crnjak.Ne mora Burman da placa,pozdrav Panel zivi li se.
Pa ti prijatelju imaš bombu u kući.Jedno od vas dvoje mora da napusti kuću.Samo ugradnja ventilatora ili da ga držiš u zamrzivac.Taj problem moraš rešit.Jel normalno da H96 MAX pri radu dostiže 96C stepeni temperaturu?
ako je ovaj onda ga &ebiJel normalno da H96 MAX pri radu dostiže 96C stepeni temperaturu?
Ja mu se nebi smeo približit kamo li još kafu skuhati.Koji procesor da ima to je previše za box samo ugradnja ventilatora.Mada kako se približava grejna sezona možda i nije tako loše.Mala šala.nije bomba, nego reso, ako skuva kafu na njemu, dobar je![]()
Pa jeste.. Skinio ih sa grbače većinu da mi ostali na miru gledamo... Podrška vlasniku hahaSuper je popravio odlično![]()
ako je ovaj onda ga &ebi
CPU – Rokchip RK3318 1.1GHz
GPU – Mali MP450
RAM – 4GB DDR3
ako je ovaj, guši ga nešto ko korona, rastereti ga od raznih apk iapp, ubijaj procese koji se dižu pri paljenju (multitasking)
CPU – Rockchip RK3566 Quad-Core 1.8Ghz
GPU – ARM Mali G52 Open GL ES 3.2
RAM – 8GB DDR3
Internal Storage – 64GB
mada su oba CPU – Rockchip!!??
gleda li neko arena premium kanale na 23.5e
pitam za satelit, bas me interesuje da li se mogu gledatiDobre su i na nekim iptv, FHD, bitrate preko 8 mbit/sec, za normalnu upotrebu sasvim solidno.
Mogu ako bosancima platis ,zamisli da se neko bavi razbijanjem toga vida kodiranja radi arena.I koliko ono kanala imaju 160 i kusur malo manje nego famozni tv viet iako nis ne vredi,neki dan sam ga upalio da vidim dal se sta popravio i nisam se odusevio.pitam za satelit, bas me interesuje da li se mogu gledati
Ne radi Msat na onome tako da nema gledanja na crnjaka.Nizak bitrate previše kanala natrpano na jednom transponderu.I stari dreamboxovi ne podržavaju hevc video kodek.pitam za satelit, bas me interesuje da li se mogu gledati