Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zafrknuo te nisa...Znam da gledati vi kojima sam poslao upit.. Zamisli meni koji ništa uništio ni prenio nije sto je dobio..

Nisam ti odg na treće pitanje.. Napisao sam ti geo blok i sta sad.. Ja bi trebao kuca ti 500 makova da nađem koji treba pa da tebi javim.. Pa kucaj sam jbt.. To svakp znao.. Rekao sam ti geo block.. Pa neda mi se ni za mene kuckat a ne za tebe.. Kucaj to znaš.. Uostalom koji si ti.. Ja prićam za ekipu s kojom se znam preko pet godina..Zafrknuo te nisa...
Pitao te jesam za...tesla
Odgovorio mi nisi... i OK![]()
Ima ima, koji će ti to smeće [emoji6]Ima li ko stream od Gradski TV (Podgorica) ili neku c liniju da to otvara..plz?
Ne daj se dux4,sve ti pise u potpisu.Prevari se covek,povuce ga nesto na pogresnu stranu,al nikad nije kasno vratiti se na pravi put.Nisi od juce u ovome,samo dobro promisli i ne srljaj.Nisam ti odg na treće pitanje.. Napisao sam ti geo blok i sta sad.. Ja bi trebao kuca ti 500 makova da nađem koji treba pa da tebi javim.. Pa kucaj sam jbt.. To svakp znao.. Rekao sam ti geo block.. Pa neda mi se ni za mene kuckat a ne za tebe.. Kucaj to znaš.. Uostalom koji si ti.. Ja prićam za ekipu s kojom se znam preko pet godina..
Ne daj se dux4,sve ti pise u potpisu.Prevari se covek,povuce ga nesto na pogresnu stranu,al nikad nije kasno vratiti se na pravi put.Nisi od juce u ovome,samo dobro promisli i ne srljaj.
Ko reče ono da je iptv samo hobi.Hahaha kamo sreće da je ostao ali nažalost nije.Teška opsesija.
Tebi,meni, nekima jest hobi kako kažeš , nažalost drugima nije nažalost preraslo je u tešku zavisnost.Druze meni je hobi.. Trazim kao nesto neke filmske kanale da prodje vreme a ja sam platio kanale..zato owo mi je sami onako da prodje vreme.. NE ZELIM NIKOG DA VREDJAM... POZDRAV
Citiras me i vices,ne razumem zbog cega....Joj kakav je owaj narod ljudi moji... LJUDI KOLEGE POZNANCI NEPOZNANCI.. RAZUMITE BEZ MUKE NEMA NAUKE.. NEMOZE SE SVE KLICK IMA SVE... MORA MALO DA SE GREJE STOLICA.... POZDRAV SVIMA NEMOJ TE SE LJUTITI NA MENE SAMO KAZEM DA IMATE ZA SEBE ZIWI MI I ZDRAVI BILI POZDRAV OD MENE..