Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta je haha... Neznaš izvuć listu iz onog linka.. Nesmaraj se... U toj liniji je play token.. Znaći svaka konekcija mjenja se.. Može se gledat u vlc dok netko nepokrene ponovno...ako prićaš o mag linijama..Pozdrav ima li ko jednu listu od kamiodzija od 1 konekcijue da radi da mi posalje pp Hvala
Sta je haha... Neznaš izvuć listu iz onog linka.. Nesmaraj se... U toj liniji je play token.. Znaći svaka konekcija mjenja se.. Može se gledat u vlc dok netko nepokrene ponovno...ako prićaš o mag linijama..
Автоматски споено мислење:
Ja i dux4 smo se već odavno poigrali s tim..
Upravu si lista se nepovlaći iz maga jer je nemoguće.. To pustiš na miru i uzmeš iz panela ili nekom reseleruHaha e bas tako .A i nisam neki strucnjak za iptv.A sad da budem iskren,ja sam izvuko listu lista radi odlicno .Lista se ne izvlaci iz tog linka.Lista se povlaci nadrugi nacin.pozzz
A ja ti to neznam ulaziti u panele .Posalji mi koju od tih lista sto si pokupio iz panela???Upravu si lista se nepovlaći iz maga jer je nemoguće.. To pustiš na miru i uzmeš iz panela ili nekom reseleru
Ako je to istina,onda si se dosad lazno predstavljao.A ja ti to neznam ulaziti u panele .Posalji mi koju od tih lista sto si pokupio iz panela???