Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moram te citirati.
Još nisam doživio ovdje da mi je netko dao, pomogao, objasnio nešto kvalitetno, da negovorim ulaz u panel.. Neki user pass..
Na ovo sam mislio zasluzio,
Ne sumnjam da imas i vise no sto mislim.Jedino oko vise nickova.....al to je moje misljenje,licno izbegavam komunikaciju sa takvim likovima.A mozda i gresim....vreme ce pokazati.A odavno nikom nista ne zameram.
A jel pa šta onda komuniciraš samnom ako je tako.. Imam samo dva nika.. Jedan poznati kojim se služim od poćetka i svugdje i ovaj... Pa i tebi sam slao.. Haha.. Uživaj

Здраво, дали може да замолам за една ex-yu mac листа но ако може да трае малку повеќе или да е со повеќе од 1макс конекција би бил многу благодарен и би частел и пивце :) порано наоѓав twobrothers мац адреси но повеќе никако да најдам... Фала и поздрав

Последно уредено:
Pozdrav, da li ima neko dobar da mi da link za Novu TV srpski kanal da pogledam večeras utakmicu (Katar - Srbija)?

Ukoliko ima, srdačno zahvaljujem!:ајнапиво:

Pozdrav, da li ima neko dobar da mi da link za Novu TV srpski kanal da pogledam večeras utakmicu (Katar - Srbija)?

Ukoliko ima, srdačno zahvaljujem!:ајнапиво:
Imaš PP.
Автоматски споено мислење:

Здраво, дали може да замолам за една ex-yu mac листа но ако може да трае малку повеќе или да е со повеќе од 1макс конекција би бил многу благодарен и би частел и пивце :) порано наоѓав twobrothers мац адреси но повеќе никако да најдам... Фала и поздрав
Poslao sam ti PP.

Последно уредено:
ilija11 hvala,dobio listu ali mi ne otvara programe.
Автоматски споено мислење:

koriste vpn tako da nista od toga.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom