Može, ako može test da mi da, pa ako je sve kako treba, za dalje dogovorićemo se. A ako može i neki komtakt od ovih drugih, ne bi bilo loše, pa da uporedim i vidim šta je bolje.Sa zdravom hranom ako oces ja te spojim cujem se svaki dan sa njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Može, ako može test da mi da, pa ako je sve kako treba, za dalje dogovorićemo se. A ako može i neki komtakt od ovih drugih, ne bi bilo loše, pa da uporedim i vidim šta je bolje.Sa zdravom hranom ako oces ja te spojim cujem se svaki dan sa njim.
Cista radoznalost nadam se bez ljutnje samo mi upalo u oci,vise puta reklamiras tvviet jel imas besplatan nalog ili....EX-YU kanali - Vietlive.xyz
ex yu kanali, exyu iptv, domaci kanali, sport klub, arena sport, kanali preko internetatvviet.gs
da li je bolje gledati arene na 50 fps u rezoluciji 1280x720, ili na 25 fps u rezoluciji 1920x1080
(ono su hrvatske arene na 50 fps u rezoluciji 1920x1080)
Veliju u zdrava hrana da ne prodaju nepoznatima valjda si jos zelen hahaaaa sta ces ja prenio oni necu pa necu.Može, ako može test da mi da, pa ako je sve kako treba, za dalje dogovorićemo se. A ako može i neki komtakt od ovih drugih, ne bi bilo loše, pa da uporedim i vidim šta je bolje.
Nov sam ovde na ovom forumu, ali već dugo koristim IPTV i aktivan sam na nekim drugim forumima, ali nema veze...Veliju u zdrava hrana da ne prodaju nepoznatima valjda si jos zelen hahaaaa sta ces ja prenio oni necu pa necu.
Pa sto onda kupujes,kad si aktivan.Ima toga free.....rekao bih da ti je samo user nov, nacin komunikacije mi je nesto poznat.Nov sam ovde na ovom forumu, ali već dugo koristim IPTV i aktivan sam na nekim drugim forumima, ali nema veze...
Da li imate kontakt možda od ovih nekih drugih?
Kupujem, jer ne mogu da se zezam, najviše mi za ćaleta, pa kada nešto krene da šteka, odmah me zove, a to može da bude i po par puta na dan. Ovako, lakše mi ja da platim za kvalitetnu listu, nego da se zezam svako malo.Pa sto onda kupujes,kad si aktivan.Ima toga free.....rekao bih da ti je samo user nov, nacin komunikacije mi je nesto poznat.
Ti si neki uncut, znaš li Ti uopšte šta je TV VIET?Kupiš mesec dana pa vidiš,.EX-YU kanali - Vietlive.xyz
ex yu kanali, exyu iptv, domaci kanali, sport klub, arena sport, kanali preko internetatvviet.gs
Pa ako si u Srbiji ima cale sigurno fiksni,uzmes telekom iptv i sljaka ko....nego nekako mi te price....Kupujem, jer ne mogu da se zezam, najviše mi za ćaleta, pa kada nešto krene da šteka, odmah me zove, a to može da bude i po par puta na dan. Ovako, lakše mi ja da platim za kvalitetnu listu, nego da se zezam svako malo.
Nisam u Srbiji... Švedska je u pitanju. A to što ovde većini svašta pada na pamet i ostale teorije zavere, zato smo i došli dotle gde smo sada. Ako možeß da pomogneš, hvala, a ako ne, hvala oprt, samo me zaobiđi sa tim teorijama zavere. Pozdrav.Pa ako si u Srbiji ima cale sigurno fiksni,uzmes telekom iptv i sljaka ko....nego nekako mi te price....
A tv viet je stvarno dobar i što se tiče kvaliteta i svega. Njega sam koristio oko godinu dana i imam samo reči hvale. Jedino što je cena veća, ali i vredi. Ako ne nađem ništa jeftinije, najverovatnije ću ponovo kod njih da uplatim godinu dana.Ti si neki uncut, znaš li Ti uopšte šta je TV VIET?Kupiš mesec dana pa vidiš,.
Pa tako reci,imas ti da kupis, nije teorija zavere nego konverzacija u cilju razotkrivanja.I uvek upali sory.Nisam u Srbiji... Švedska je u pitanju. A to što ovde većini svašta pada na pamet i ostale teorije zavere, zato smo i došli dotle gde smo sada. Ako možeß da pomogneš, hvala, a ako ne, hvala oprt, samo me zaobiđi sa tim teorijama zavere. Pozdrav.
Автоматски споено мислење:
A tv viet je stvarno dobar i što se tiče kvaliteta i svega. Njega sam koristio oko godinu dana i imam samo reči hvale. Jedino što je cena veća, ali i vredi. Ako ne nađem ništa jeftinije, najverovatnije ću ponovo kod njih da uplatim godinu dana.