A gde mogu da nađem nekog od njih, imaju svoj sajt, ili neki kontakt gde mogu da se čujem sa njima?
I da, značilo bi mi, ako bi moglo sa jednom pretplatom na godinu da se gleda bar na dva tv-a istovremeno. Epg mi nije nešto bitan, više mi je bitniji kvalitet slike. I naravno da je kvalitet kanala stabilan, a ne kao kod većine, kada je neki gledaniji sportski događaj, smanje kvalitet da bude skoro nemoguće gledati.
Može, ako može test da mi da, pa ako je sve kako treba, za dalje dogovorićemo se. A ako može i neki komtakt od ovih drugih, ne bi bilo loše, pa da uporedim i vidim šta je bolje.
Cista radoznalost nadam se bez ljutnje samo mi upalo u oci,vise puta reklamiras tvviet jel imas besplatan nalog ili....
Panel bar posteno kaze da je u kontaktu sa zdravom hranom.
da li je bolje gledati arene na 50 fps u rezoluciji 1280x720, ili na 25 fps u rezoluciji 1920x1080
(ono su hrvatske arene na 50 fps u rezoluciji 1920x1080)
Može, ako može test da mi da, pa ako je sve kako treba, za dalje dogovorićemo se. A ako može i neki komtakt od ovih drugih, ne bi bilo loše, pa da uporedim i vidim šta je bolje.
Kupujem, jer ne mogu da se zezam, najviše mi za ćaleta, pa kada nešto krene da šteka, odmah me zove, a to može da bude i po par puta na dan. Ovako, lakše mi ja da platim za kvalitetnu listu, nego da se zezam svako malo.
Kupujem, jer ne mogu da se zezam, najviše mi za ćaleta, pa kada nešto krene da šteka, odmah me zove, a to može da bude i po par puta na dan. Ovako, lakše mi ja da platim za kvalitetnu listu, nego da se zezam svako malo.
Nisam u Srbiji... Švedska je u pitanju. A to što ovde većini svašta pada na pamet i ostale teorije zavere, zato smo i došli dotle gde smo sada. Ako možeß da pomogneš, hvala, a ako ne, hvala oprt, samo me zaobiđi sa tim teorijama zavere. Pozdrav.
A tv viet je stvarno dobar i što se tiče kvaliteta i svega. Njega sam koristio oko godinu dana i imam samo reči hvale. Jedino što je cena veća, ali i vredi. Ako ne nađem ništa jeftinije, najverovatnije ću ponovo kod njih da uplatim godinu dana.
Nisam u Srbiji... Švedska je u pitanju. A to što ovde većini svašta pada na pamet i ostale teorije zavere, zato smo i došli dotle gde smo sada. Ako možeß da pomogneš, hvala, a ako ne, hvala oprt, samo me zaobiđi sa tim teorijama zavere. Pozdrav.
Автоматски споено мислење:
A tv viet je stvarno dobar i što se tiče kvaliteta i svega. Njega sam koristio oko godinu dana i imam samo reči hvale. Jedino što je cena veća, ali i vredi. Ako ne nađem ništa jeftinije, najverovatnije ću ponovo kod njih da uplatim godinu dana.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.