Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
i ovu sam u browseru nasao ;) :D

Attachments

• bwl.png
    bwl.png
    254,6 KB · Прегледи: 120
E, sad svi ovu dvojicu zatrpajte porukama da vam daju bar jednu od 1001 višekonekcijeske liste, a neće vam dati, he, he!
Draža mi jedna-jedina moja 3-konekcijaska nego sve vaše da ih ni scroll sa strane ne može prebrojati!
Автоматски споено мислење:

A meni je draza ona jedna lista,sto sam je ja sam pronasao(skenirao),vec hiljadu ovih sto izvucete iz browser-a :D
Ukrao si mi misao, bilo je istovremeno!

i ovu

Attachments

• bwl2.png
    bwl2.png
    329 KB · Прегледи: 61
JQGRTe4.png

Iskreno,mislio sam da su neki clanovi slifovaniji i da nece nasjesti na provokacije. Ko,imalo drzi do ovog hobija,nece ovako javno postavljati liste i samim tim ugroziti druge clanove koji stvarno zele da gledaju TV. Jbg.izgleda da sam ja na pogresnoj strani!:)

Screenshot_20210417-204102_Chrome.jpg Ono kad čovek kaže i laže da ne moli za liste.A šta je najgore što po tome istome forumu i vip_u pljuje.Sramota

Последно уредено:
Iskreno,mislio sam da su neki clanovi slifovaniji i da nece nasjesti na provokacije. Ko,imalo drzi do ovog hobija,nece ovako javno postavljati liste i samim tim ugroziti druge clanove koji stvarno zele da gledaju TV. Jbg.izgleda da sam ja na pogresnoj strani!:)

Slazem se, ne znam zasto se ljudi opasno primaju ...ako neko objavi nesto , pa normalno je da to ima jos neko , pogotovo kad se radi o kapitalnim stvarima..ne vidim razlog zasto da budemo zloćudni i odmah imamo potrebu da unistavamo, ja provokacije u vidu objava slika novih alata, bilo kakvih specificnosti dozivljavam kao nesto simpaticno sto pomaze ozivljavanju same teme.

A ako treba da ugasimo sve onda je najmanji problem sve javno objaviti, srusiti pola nasih servera, pobrisati im citave baze itd ....

Последно уредено:
Mislim da je uvek više loših lista a manje pravih ljubitelja, bio sam skeptičan da baš toliko ljudi gleda IPTV, ali sada vidim da ih ima dosta ali da je malo onih koji drže do mere, ukusa, skromnosti, a mislim da su to prave vrline hobija i zanimacije.
Ja gledam najviše 15 kanala + 10 sportskih, sam sam ih pronašao ili uz pomoć sugestija ovde najcenjenijih, neeksoniranih i nehvalisavih, članova-ljudina.
Imajmo mere i kad tražimo i kad dajemo ;)
Od mene nemojte tražiti liste, ali ako nekome trebe neki određeni kanal, exyu pre svega, neću ga razočarati.

Последно уредено:
Pozdrav @zokiniko
Nazalost nemogu ti poslati PP za link za ove visekonekcijske, pa ako mozes posalji mi poruku.

Hvala unapred

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom