- Член од
- 4 јануари 2021
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 518
Ako neko ima url helper instalirani da izvadi strimove od https://webtv.a1.mk/ i prati na pp ili ovde na temu.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba ti url helper, možeš da vidiš link i sa Ctrl-U (View page source) ili Ctrl-Shif-I (Inspect) ... ako koristiš ChromeAko neko ima url helper instalirani da izvadi strimove od https://webtv.a1.mk/ i prati na pp ili ovde na temu.
Fala ti sega e pojasno [emoji16]затоа што се рестримираат 3-4 пати))
не само на фудбал ,,а на секој канал има каснење
ако гледаш национална телевизија,,,,,таа оди преку етер....истиот канал ако го гледаш преку кабловска тв,,,,има мало каснење...околу секунда плус минус
е сега престави си ,,.што се случува ,,кога сигналот оди на сателит...па после на провајдер,,па рестример еден 2 ,3 ...и се добива каснење поголемо од минута..сега зависи од стримот,,може и 2 минути)
се надевам ти стана појасно)
зошто е скриена ип адресата,не ми е јасно)Znaci, server je objavljivan vise puta i onda je dns ugasen posto mi je vlasnik kokosinjca ponudio lovu da ga ugasim. Pozdrav vlasniku kokosinjca, milo mi je bilo saradjivati s Vama
Прегледај го приврзокот 289495
зошто е скриена ип адресата,не ми е јасно)
195.20.43.210
не мора!ako nadjes mac prepisat cu ti server![]()
posto ? mozel' frtalj kileZnaci, server je objavljivan vise puta i onda je dns ugasen posto mi je vlasnik kokosinjca ponudio lovu da ga ugasim. Pozdrav vlasniku kokosinjca, milo mi je bilo saradjivati s Vama
Прегледај го приврзокот 289495
p.s. ako neko ponudi vise dobit ce novi dns servera sa nazivom po zelji da se razumijemo![]()
Da nije gospodza Marija intervenisala sa stapom pa poplasila piliceZnaci, server je objavljivan vise puta i onda je dns ugasen posto mi je vlasnik kokosinjca ponudio lovu da ga ugasim. Pozdrav vlasniku kokosinjca, milo mi je bilo saradjivati s Vama![]()
нудиш некакви листи?Vece gospodo da vidimo sta ima u iptv svetu.Ko je ovdje bas za iptv nek se javi.
A da se prestavis prvo Ludi PeroVece gospodo da vidimo sta ima u iptv svetu.Ko je ovdje bas za iptv nek se javi.
Ma kakav IPTV, ovdje se samo šah igraVece gospodo da vidimo sta ima u iptv svetu.Ko je ovdje bas za iptv nek se javi.