- Член од
- 4 јануари 2021
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 518
Ako neko ima url helper instalirani da izvadi strimove od https://webtv.a1.mk/ i prati na pp ili ovde na temu.

Последно уредено: 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba ti url helper, možeš da vidiš link i sa Ctrl-U (View page source) ili Ctrl-Shif-I (Inspect) ... ako koristiš ChromeAko neko ima url helper instalirani da izvadi strimove od https://webtv.a1.mk/ i prati na pp ili ovde na temu.
Fala ti sega e pojasno [emoji16]затоа што се рестримираат 3-4 пати))
не само на фудбал ,,а на секој канал има каснење
ако гледаш национална телевизија,,,,,таа оди преку етер....истиот канал ако го гледаш преку кабловска тв,,,,има мало каснење...околу секунда плус минус
е сега престави си ,,.што се случува ,,кога сигналот оди на сателит...па после на провајдер,,па рестример еден 2 ,3 ...и се добива каснење поголемо од минута..сега зависи од стримот,,може и 2 минути)
се надевам ти стана појасно)
зошто е скриена ип адресата,не ми е јасно)Znaci, server je objavljivan vise puta i onda je dns ugasen posto mi je vlasnik kokosinjca ponudio lovu da ga ugasim. Pozdrav vlasniku kokosinjca, milo mi je bilo saradjivati s Vama
Прегледај го приврзокот 289495
зошто е скриена ип адресата,не ми е јасно)
195.20.43.210

не мора!ako nadjes mac prepisat cu ti server

posto ? mozel' frtalj kileZnaci, server je objavljivan vise puta i onda je dns ugasen posto mi je vlasnik kokosinjca ponudio lovu da ga ugasim. Pozdrav vlasniku kokosinjca, milo mi je bilo saradjivati s Vama
Прегледај го приврзокот 289495
p.s. ako neko ponudi vise dobit ce novi dns servera sa nazivom po zelji da se razumijemo

Da nije gospodza Marija intervenisala sa stapom pa poplasila piliceZnaci, server je objavljivan vise puta i onda je dns ugasen posto mi je vlasnik kokosinjca ponudio lovu da ga ugasim. Pozdrav vlasniku kokosinjca, milo mi je bilo saradjivati s Vama

нудиш некакви листи?Vece gospodo da vidimo sta ima u iptv svetu.Ko je ovdje bas za iptv nek se javi.
A da se prestavis prvo Ludi PeroVece gospodo da vidimo sta ima u iptv svetu.Ko je ovdje bas za iptv nek se javi.

Ma kakav IPTV, ovdje se samo šah igraVece gospodo da vidimo sta ima u iptv svetu.Ko je ovdje bas za iptv nek se javi.