- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 239
- Поени од реакции
- 375
Blago receno sve si reko.Nervno rastrojstvo, delirijum, moraš toga manje uzimati i da se više paziš i čuvaš,večeras si prevazišao i samog sebe![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Blago receno sve si reko.Nervno rastrojstvo, delirijum, moraš toga manje uzimati i da se više paziš i čuvaš,večeras si prevazišao i samog sebe![]()
Pozdrav i tebi. Teško da će ti netko dati config, al nikad ne znaš, nada umire posljednjaPozdrav svima nov sam na forumu.Zelim da vas pohvalim zaista najbolji forum.Trebao bi mi mac za bitkananeretvi.net:8001 ako neko ima ili je voljan da mi da mac.Hvala u napred najlepse...
Nadam se da ima dobri ljudi,trebao bi mi za moje licne potrebe jer se bas slabo razumem u te config i ostalo...Pozdrav i tebi. Teško da će ti netko dati config, al nikad ne znaš, nada umire posljednja![]()
Nije čovek tražio conf.fajl,a i ne verujem da bi u prvim postovima to uradioPozdrav i tebi. Teško da će ti netko dati config, al nikad ne znaš, nada umire posljednja![]()
Ne krije se niko iza nicka samo neko ko je nov u svemu ovome.Imao sam placenu listu od bitke i istekla mi je gledao sam je na progTv ali sada su liste postale dosta skupe.citao sam dosta ovaj forum a gledao i youtube kako ljudi nabavljaju i skeniraju liste i imaju sve to za free.Pa sam skinuo bullet i voleo bih sam da pokusam ako je neko voljan da pomogne?Ne umem da napravim config i sam program mi samo vrti ali uspeha nema..Nije čovek tražio conf.fajl,a i ne verujem da bi u prvim postovima to uradio![]()
Inače iza nick-a pogotovo novih često se kriju ljudi koji su u IPTV biznisu i ako ti neko da bitku pošto se gleda na specifičan način otkrije se i .....
Imaš dosta sličnih portala reci šta treba exyu ili...i poslaće neko nešto valjda macova bar bi trebalo biti...
Navedi na čemu bi gledao neki rade na stb neki ne na nekom playeru ,čime raspolažeš![]()
Ne moras praviti config, ima ih dosta po netu. Samo zarovi. Dovoljno da na youtube ukucas openbullet config izbacit ce ti more video klipova ispod kojih stoji link sa downloadom configa, wordliste i sl. I ja sam tako krenuo, ne ocekuj da ce ti neko drzati privatne instrukcije na pp.Ne krije se niko iza nicka samo neko ko je nov u svemu ovome.Imao sam placenu listu od bitke i istekla mi je gledao sam je na progTv ali sada su liste postale dosta skupe.citao sam dosta ovaj forum a gledao i youtube kako ljudi nabavljaju i skeniraju liste i imaju sve to za free.Pa sam skinuo bullet i voleo bih sam da pokusam ako je neko voljan da pomogne?Ne umem da napravim config i sam program mi samo vrti ali uspeha nema..
Moze njegov kontakt za skype u inbox privatno? Da naucim od nekoga ko je ispekao zanata i to sto spominjes milutina,njemu svaka cast,i od njega ti mogu dati skajp da popricate i naucis od njega nesto
Jbg, ne mogu ni ja skenirati neke teze portale, ali sa ovim configsima koji se vrte na netu, mozes ogroman broj portala sasvim normalno skenirati. Da mozes gledati, podijeliti prijateljima i ne ovisiti od nekog da ti daje.Probao sam druze par configa ali nema hita na bitkananeretvi.net:8001.Radim sve isto kao na youtube ali hit ni na vidiku.
Sad zavisi za sta hoçes konfiguraciju...Dali m3u ,mac ili za neki poseban server???Ne krije se niko iza nicka samo neko ko je nov u svemu ovome.Imao sam placenu listu od bitke i istekla mi je gledao sam je na progTv ali sada su liste postale dosta skupe.citao sam dosta ovaj forum a gledao i youtube kako ljudi nabavljaju i skeniraju liste i imaju sve to za free.Pa sam skinuo bullet i voleo bih sam da pokusam ako je neko voljan da pomogne?Ne umem da napravim config i sam program mi samo vrti ali uspeha nema..