- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 239
- Поени од реакции
- 375
Nemoj ja da te okitim bices ko Bozicna jelka.ironac kite njegovim perjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj ja da te okitim bices ko Bozicna jelka.ironac kite njegovim perjem
Burazeru na krivog momka se laktas to se posavjetuj sa tim tvojim pajdasima sto iznose iz vipa dok vi pravite slazem se ucio ne ucio danas bilo ko od koga sta imam ja sa tim. Eto vidio si slikao ti ja tu skruptu znaci neko mi je poslao. Ja ti kazem Torpedo sad ako hoces vjeruj ako ne tvoja stvarigrom slucaja poznajem i decka pod nikom losmij pa i od njega se moze nauciti dosta toga,nisi izmislio vrucu vodu
Sta je prepao si se ovih sa peders... zastavamaNemoj ja da te okitim bices ko Bozicna jelka.
Nek si nam rekao alal ti kurac. Jesi samo za to dosaotoliko od mene vidimo se drugom prilikom ,puno srece u pronalazenju lista i otkrivanju cari iptv-a
reč je oза која Милутинова скрипта станува збот? да и ние помалку упатените да разбереме..)
Jesi to siskama rjesila ili kako ogorelice lepareč je o
skripti za VLC player koja rešava token zaštitu kod .m3u listi (naravno uVLC-u)
netacna informacija ,u bilo kom plejeru na windowsu ili mac-u milutinova jer je napravio za oba os a losmijeva na bilo kom plejeru u windowsureč je o
skripti za VLC player koja rešava token zaštitu kod .m3u i MAC listi (naravno uVLC-u)
Bravo ti ga bate, nego de nam se prestavi ti koji sinetacna informacija ,u bilo kom plejeru na windowsu ili mac-u milutinova jer je napravio za oba os a losmijeva na bilo kom plejeru u windowsu
isto to u mpv naprimer
neko nebitan ko je 10 godina u iptv svetu pa pomalo i naucio od pametnih ljudiBravo ti ga bate, nego de nam se prestavi ti koji si
Mani se slikanja harfova nisi ti kao Burman![]()
eto saznao sam o čemu je reč, to sam i mislio da će se desiti, sledeće mi je da zamolim Lošmija za skriptu, ja sam mu dao statiku i beton RUNET (Iranski), pa eto,ako ne zamolit ću Francuza, ako ne reaguju, neću liti suze.Mislim da će ipak.netacna informacija ,u bilo kom plejeru na windowsu ili mac-u milutinova jer je napravio za oba os a losmijeva na bilo kom plejeru u windowsu
isto to u mpv naprimer
Прегледај го приврзокот 286962
niti znam sta on deli a niti me zanimaJel ova sto torpedo djeli ?????
I ovaj drugi ironac da ne zaboravim da i njega prijavim posto vidim da si im ti autoritet.
Laku noc i tebi al trebao si nam reci koji si ti stvarno da se pripreme Torpedo i ovaj Ironac da znaju kojeg ces nategnutiniti znam sta on deli a niti me zanima
laku noc
Nervno rastrojstvo, delirijum, moraš toga manje uzimati i da se više paziš i čuvaš,večeras si prevazišao i samog sebeLaku noc i tebi al trebao si nam reci koji si ti stvarno da se pripreme Torpedo i ovaj Ironac da znaju kojeg ces nategnuti
Sunce van jebe.. dokle je ovaj iptv dosao da vam mentori pedercine govore sta da radite da vas nebih natebgnuli boze sacuvaj i sakloni.