Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
| Prinosim žrtvu - srce od Jude! Bacit ćeš kamen na moje trude. Tu gdje ću pasti, nek sve se sruši Nek izvor poteče pa onda presuši. Podnosim lako sve uvrede, laži. Svaka me rana još više osnaži. Pa neka padnem, znam što me čeka Osmjeha moga nek potraje jeka. Okreni se čovječe, površinom zagrebi, Okreni se čovječe, ravnome sebi. Sve od jučer spontano izlistaj I napokon, napokon zablistaj! |
Da nisu ti isključili netPozdrav svima dali vama radu kanali
Ja sam imao kanale ali sad neradu kod mene nijedan kanal neradi sta god da ukljucim pise FOOD NETWORK
nisto ne mu raboti i sto i da pusti mu pise food network....brej...Da nisu ti isključili net
(naucna fantastika e ova)Možda je gladan... Daj mu jest pa će proradit..Pozdrav svima dali vama radu kanali
Ja sam imao kanale ali sad neradu kod mene nijedan kanal neradi sta god da ukljucim pise FOOD NETWORK
Da nisu ti isključili net
Probaj restartiraj ruter ili šta kaže dux daj mu da jede neki novi Mac validan pa će poraditi valjdaNe druze net imam ali nijedan kanal neradi cak ksport nece food network nista ne razulem
Kaže da mu nijedan kanal ne radiĆekaj ja nisam shvatio.. Neradi mu food NETWORK ili mu samo to radi?
A sta želi? Sta bi on? Kako želi da mu se pomogne.. Nekužim.. Toliko je zakompliciraoKaže da mu nijedan kanal ne radi
freestreams-live1.com