Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Bem ti život svi sve imaju,svaka vam čast,šta mi sitna buranija da radimo:nesumjas:.
Vikend je pa mozda gazde spavaju.resseleri i ostali:Dda potraje samo ovo(prosle nedelje bio diogen ,ove nedelje ART) da ne bude za dan dva kako se ovo gleda?
Žalosno je viđet da takozvani iptv znalci raspravljaju o nečem što nebi trebalo prvo slovo da mu se pominje,a ne slike i ovolika rasprava i dokazivanja. Haos što se čini..

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk

Žalosno je viđet da takozvani iptv znalci raspravljaju o nečem što nebi trebalo prvo slovo da mu se pominje,a ne slike i ovolika rasprava i dokazivanja. Haos što se čini..

Mnoge su stvari zalosne ali ponavljaju se na regularnoj osnovi, jbg. :(

Sve je zalosno i makovi koi se dele javno ...Da bi se neki majmun dokazao da ima skener

Moze li neko da pomogne kako da instaliram kshaw aplikaciju i ludio player na samsung smart tv - tizen operativni sistem od 2020 godine ili sta da instaliram da je besplatno a da mogu ubacivati macove, hvala puno

Jebes pravo ili nepravo, pa mi ovdje pricamo o nekakvim nazovimo to tako fensi serverima i pjenimo se oko toga.
Moj susjed radi u OiV Zagreb i stjecajem okolnosti imam pristup strimovima za koje bi vecina reselera ovdje dala lijevo (a mozda i desno) jaje, ali to ne znaci da trebam kenjati o tome, ko sta gleda je potpuno nebitno, bitno da se gleda i da ljudi koji nemaju drugi nacin doci do izvora ex-yu strimova mogu to napraviti na relativno bezbolan nacin.
Bez da previse mole i lizu nekome dupe.

@kljuki e sad si rekao istinu, vecina tzv. znalaca tako i ima strimove koji valjaju, dobiju ih iz prve ruke ;)
Автоматски споено мислење:

kod svih legalnih provajdera ima tzv. krtica, koji iznose strimove po potrebi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom