Treba mi Country Music Chanel(CMC),ne California Music Chanel(CMC)
dobar stream, ako ima ko, .!
Zahvaljujem.
Probaj sa CMT
Код:
iptvworld.xyz.
twobrotherss.tk.
iptv.rent.
mitvpro.live.
borg.hopto.org
eddieforever.hopto.org
ok2.se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi Country Music Chanel(CMC),ne California Music Chanel(CMC)
dobar stream, ako ima ko, .!
Zahvaljujem.
iptvworld.xyz.
twobrotherss.tk.
iptv.rent.
mitvpro.live.
borg.hopto.org
eddieforever.hopto.org
ok2.se
Pa odsada cemo te zvati Prince iz MostaraTreba dijeliti , ali ne treba biti ni naivac .. ja recimo dobijem na desetine poruka od ljudi u inbox ˝ joj kralju, ti si kralj , najjjači si , ima li koja višekonekcijska ˝ i slično od ljudi koji nikad neće staviti lajk na moju public objavu.
Pa prijatelju moj lajk mi nista ne znaci , ali ipak mi govori o tebi nesto ...
Автоматски споено мислење:
ma mislio sam na legalne ove opticke provajdere.
Ali ja nikad nisam tebe vrijeđao.. Ustvari možda ovo i nije bilo namjenjeno meni..Ja to ovako vidim, ako je neko i najgori na svetu, a vremenom ti dao dosta toga, i nikada te nije uvredio, za mene je ok lik, mada mogu ja i da se ne slazem sa nekim njegovim stavovima, a lik koji ti nikada nista nije dao, ni ucinio i jos te vredjao, za mene je 0, a za neke moze biti super, razumes !![]()
uopsteno govorim, ti si meni ok lik, samo sto bespotrebno dramis, kada neko nesto objaviAli ja nikad nisam tebe vrijeđao.. Ustvari možda ovo i nije bilo namjenjeno meni..
Kad sam takav jbg.. Nije mene strah da ja neću imati nego mi smeta da se uništava..uopsteno govorim, ti si meni ok lik, samo sto bespotrebno dramis, kada neko nesto objavi![]()
ma razumem te ja, ali za prolivenim mlekom ne treba plakatiI istina je da nitko ali nitko nema sve, jel realno da sjediš za kompom 24 sata dnevno opet nebi stigao sve u pratit i imati bas lisu sa svakog servera
Автоматски споено мислење:
Kad sam takav jbg.. Nije mene strah da ja neću imati nego mi smeta da se uništava..
Takav sam jbg.. Nemogu protiv sebe..
Mislim da više nikad neskeniram niti ništa, ovog trenutka imam da za života gledam besplatno.. Ali opet mi krivo da se sjebe..
Koji serverpozz svima dali je netko voljan malo pomoći? Uspješno odrađeno prvo skeniranje izvukao sam nekoliko listi koje bi probao vrtiti u vlc-u . Ako je neko voljan može na pp.