imas dobru listu na pm izvini nemam slika od panelaEvo ovde se pocelo naplacivati liste vidite ovog
pozdrav druze jas mozam da ti dadamtakva lista
sako platena free ne
ako sakas
Пријави
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas dobru listu na pm izvini nemam slika od panelaEvo ovde se pocelo naplacivati liste vidite ovog
pozdrav druze jas mozam da ti dadamtakva lista
sako platena free ne
ako sakas
Пријави
I ja pohvaljujem @Sota ,imam njegovih lista koje rade bez i najmanje stucanja pa cak i bitku i visekonekciske. Hvala @Sota ,ne obracaj paznju na ove poneke, zavist je cudoNemoj tako!
Dobar je Šota!
Meni je jednom u desetom mjesecu 2019 godine Šota poslao 4 liste koje su super radile pola godine!
Šta ga napadaš!! Čovjek možda nema toliko da djeli!
Ovo što pokazuje je da se neko nebi brinuo da on nema šta gledat!
Dobra je volja nekoga da podjeli!
Uvijek svako treba prvo pogledat sebe!
Ne može se svakome ni dati lista jer ima ljudi koji prose da bi uništili a ne gledali!!
Decki previse pitanja javno i ovo sta se tu pokazalo mozda po mome se i bas nije trebalo al ok kak ja kazem sah mat hahahaaa.mnogo interesantno
a ta losmijeva "skalamerija" jel se pobrine mozda i za tokene?
Slike su zatvorile dosta toga,bas slike po slikama se ravnaju gazdi paneli.Kaze se slika govori tisuču rijeci.Svi koji kritikuju člana @Sota to rade iz ljubomore, ne poznaju ga...
Nekoliko puta sam potražio savet, i uvek sam dobio odgvor.
Slike stavlja da pokaže da može da se gleda mnogo toga, a bez muke i alata, ništa.
DVB 2000 – Zebradem WIKI
wiki.zebradem.com
Bavio se time onomad dok se skidali kljucevi i sa odredjenim programom stavljao na kartice sa pisacem
Neke od ...
jos dok je postojala DE Premiere
naravfno pejcovanhttps://s12.directupload.net/images/210124/832olw4r.jpg
Pozdrav
Pozdrav
Vidi tebi trebaju kartice da bi gledao te sa satelita,to imas na sajmu u jakusevcu koliko oces turaju ti u dep a sa druge strane ti vade novcanik.Mi se lipo usetamo u server pokupimo sve user pass,izvore koliko ih ima il 3 il 2 nekoji i 4da ne idem u podrum po season interface, samsung-a 9500 vaci itd....ovo je iz ladice, malo mi je smartmouse stradao
![]()
evo kopirao post sa nekog drugog foruma![]()
Vidi tebi trebaju kartice da bi gledao te sa satelita,to imas na sajmu u jakusevcu koliko oces turaju ti u dep a sa druge strane ti vade novcanik.Mi se lipo usetamo u server pokupimo sve user pass,izvore koliko ih ima il 3 il 2 nekoji i 4
I mirna basta dok mu panela se gleda.
U 10 godina 4 linije sam samo promjenio
I netrebaju mi placene kartice il da se mijenjam sa nekim i doram.Prosetaj sa tim karticama nisi bas duhovit oces nesto postic fulao si forum ovdje pet ljudi zanima cardsaring ostali ganjaju iptv.
Kako bi ti rekao her Zika idi bre.
Nekvi teski gazda satelita si ti hahaaa.
Koliko si platio ipak toEvo moje lipe prošlosti,malo ali vridilo je.
Прегледај го приврзокот 281640