Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Ovo ti je drugi nalog.Koliko ih jos imas.
Nevredjam te samo konstatujem.
Tuzibaba u dusi ,takav ti je gen nemozes da pobegnes od njega.
imam samo ovaj nalog , dsuki mi je prijatelj ne samo preko neta već i uživo tako da nemam potrebe da se skrivam što imam kažem jbg , čuvajte se ljudi ovdje sve reselleri ili po naški preprodavači uostalom ja pišem uvijek i samo ijekavicu , vidiš bind cijenio sam i
tebe i tvoje drugove s sf foruma , ali kako vidim niste ipak vi toliko vrijedni divljenja ....

Последно уредено:
Ponekad se neko neslano našali, ponekad se zdravo našali, ponekad ljudi razumno repliciraju. Nekad to nema veze sa životom... Ali nema potrebe međusobno se vrijeđati i mjeriti čiji je duži...!!!

Apsolutno se slazem zemljak , duzina nikad nije ni bila bitna. Bitno je da si atleta i u kondiciji ..evo ja se jutros vagao 86 kg , a visok 186 cm. Cisto da se zna posto tu ima i po koja zena da sam gradjen idealno.

Screenshot_20210108-143944_Gallery.jpg

Znaš kako kažu....."I labavi ume da zabavi"
Автоматски споено мислење:

U muškoj javnoj kući madam objašnjava trima damama. Na prvom spratu su vam sa malim a debelim, na drugom sa dugačkim a tankim, na trećem sa dugačkim i debelim., pa birajte. Dođu žene na prvi. Ma nećemo. Drugi. Ma ajdemo gore gde su dugački i debeli. Kad su stigle na treći sprat vide da imaju i dalje stepenice i jednoglasno odluče da idu na četvrti sprat da vide kakvi su gore.
Naravoučenija vica je ...

Последно уредено:
Učim njemački i pravac Minken , pošto volim malu djecu da naučim odmah osnovno :D

pravacminken.jpg

Decki srekni praznici na site,da ste zivi I zdravi
Prvo:zasto na nekoi serveri vod trae edna minuta I vraka od pocetok,probav,smeni pleeri pa isto
Vtoro:kingot vi raboti li

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

nema zanimljivije od ovoga.......samo treba znati....

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    140,9 KB · Прегледи: 270

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom