Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Drustvo ima neka exyu lista da mi posajete zamene jer onu sto mi jedao zoki neradi vise.Unapred hvala

Kad sam god nešto kupio odd Kineza to je trajalo mjesec-dva.Ali ovaj virus,svaka čast majstori!

Jel ima neko skener koji nalazi ovakve???
auth":1,"status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"0","created_at":"1604838191","max_connections":"200
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"248","created_at":"1527375922","max_connections":"400",
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"433","created_at":"1598447233","max_connections":"1000","
:oeoeoe:

Последно уредено:
Jel ima neko skener koji nalazi ovakve???
auth":1,"status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"0","created_at":"1604838191","max_connections":"200
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"248","created_at":"1527375922","max_connections":"400",
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"433","created_at":"1598447233","max_connections":"1000","
:oeoeoe:

Dogodi se :)

| Proxy = | Date = 24. decembar 2020 | CapturedData = status: = Active | is_trial: = 0 | active_cons: = 36702 | max_connections: = 10000000 | URL =

ja imam nekakav skener sa novog zelanda, kad god ga upalim izleti par takvih lista, tacno mi dosadno vise da ga palim :)
Ti su najjaci sto su dalji, dok dodju do mjesta odakle se skenira pokupe sve usput i zato na njima bude puno konekcija . Ja recimo imam vijetnamski al losiji je od novozelandskog zbog toga, u vecine ljudi su nasi domaci skeneri pa zato i mogu da ulove samo jednu konekciju.

ma cudo su ti azijati...... eto ja samo taj zelandski koristim, i jako sam zadovoljan.....nista ne kanim da menjam :)

Ti su najjaci sto su dalji, dok dodju do mjesta odakle se skenira pokupe sve usput i zato na njima bude puno konekcija . Ja recimo imam vijetnamski al losiji je od novozelandskog zbog toga, u vecine ljudi su nasi domaci skeneri pa zato i mogu da ulove samo jednu konekciju.
Ili ni jednu!

Samo neke gluposti nalazi,jbg.zezno se...Na greskama se uci.
{"user_info":{"username":"1","password":"1","auth":1,"status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"10","created_at":"1575307150","max_connections":"1000","allowed_output_formats":["m3u8","ts","rtmp"]},"server_info":{"url":"xxxxxxxxxxxxxxxx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom