Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
slazem se , a kad smo vec kod JV onda da kažem da mi je Sinan bio broj jedan, a da sam kroz zivot za sviranje ove uzivo okitio jedno dobro auto :D
Pušćaj Šemsu da izginemo :D
Vsusnost temava poveke lici na spamiranje
Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Vo toj kontekst, Semsa:

Sinan Sakic:

Drustvo ima neka exyu lista da mi posajete zamene jer onu sto mi jedao zoki neradi vise.Unapred hvala

Kad sam god nešto kupio odd Kineza to je trajalo mjesec-dva.Ali ovaj virus,svaka čast majstori!

Jel ima neko skener koji nalazi ovakve???
auth":1,"status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"0","created_at":"1604838191","max_connections":"200
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"248","created_at":"1527375922","max_connections":"400",
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"433","created_at":"1598447233","max_connections":"1000","
:oeoeoe:

Последно уредено:
Jel ima neko skener koji nalazi ovakve???
auth":1,"status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"0","created_at":"1604838191","max_connections":"200
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"248","created_at":"1527375922","max_connections":"400",
status":"Active","exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"433","created_at":"1598447233","max_connections":"1000","
:oeoeoe:

Dogodi se :)

| Proxy = | Date = 24. decembar 2020 | CapturedData = status: = Active | is_trial: = 0 | active_cons: = 36702 | max_connections: = 10000000 | URL =

ja imam nekakav skener sa novog zelanda, kad god ga upalim izleti par takvih lista, tacno mi dosadno vise da ga palim :)
Ti su najjaci sto su dalji, dok dodju do mjesta odakle se skenira pokupe sve usput i zato na njima bude puno konekcija . Ja recimo imam vijetnamski al losiji je od novozelandskog zbog toga, u vecine ljudi su nasi domaci skeneri pa zato i mogu da ulove samo jednu konekciju.

ma cudo su ti azijati...... eto ja samo taj zelandski koristim, i jako sam zadovoljan.....nista ne kanim da menjam :)

Ti su najjaci sto su dalji, dok dodju do mjesta odakle se skenira pokupe sve usput i zato na njima bude puno konekcija . Ja recimo imam vijetnamski al losiji je od novozelandskog zbog toga, u vecine ljudi su nasi domaci skeneri pa zato i mogu da ulove samo jednu konekciju.
Ili ni jednu!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom