I ovaj nije losono kad je gazda frustriran sto mu se rovari po serveru pa stavlja ovakve usere i pass , kakav komad idiota ..
http://bitkananeretvi.dyndns.org:8000/c/ LOG_IN: zLbcqbQEWm45 PASSWORD: bemti8cerke@gmail.com

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ovaj nije losono kad je gazda frustriran sto mu se rovari po serveru pa stavlja ovakve usere i pass , kakav komad idiota ..
http://bitkananeretvi.dyndns.org:8000/c/ LOG_IN: zLbcqbQEWm45 PASSWORD: bemti8cerke@gmail.com
Sad ce radit sto posto,doci ce i gazda bitke.Ionako koliko je rekaò to samo testira na client stalkeru.vidim da ste svi na bitki..
evo veceras sam na chatu kod rapce na forum u 8....tko mi tamo zatrazi listu od bitke dobice je...
eto malo za novu godinu da se gleda...a i da ljudi malo proćakulaju i druze se...
neka se neljute dsuki,alfa71 i torrente jer nemam vrimena za sve forume.
ps:ne saljite mi poruke na pm u vezi bitke.
I ovaj nije losdeviceUser=kurati-magxxx@xxxxxx
dobro je to to je empatija za svoje ljude, samo malo više kad bi i za ove nesretnike koje ubija milicija (od batina) , a uzimaju i pare i telefone ćim kroče is Bosne i Srbije u Cr. Pokušajte i njima pomoći, kod mene ima oko 3000 ljudi, aman , došla je zima, duga i hladna![]()
1.2M views · 10K reactions | Bravo ljudi! Imate ogromno srce! Sretno! | Anna-Marija Becht
Bravo ljudi! Imate ogromno srce! Sretno! .www.facebook.com
Ove kucice idu za Petrinjce koliko sam cuo...
Ma to vas malo palija sam tu listu sa tim userom mislio pokloniti neki dan onoj nekoj zeMskoj sto je trazila listu , al me bilo strah da nije dugousko dusko pa da se ne navadi![]()
Ma gasi za 5 min doslovce.ja sam tu listu sa tim userom mislio pokloniti neki dan onoj nekoj zeMskoj sto je trazila listu , al me bilo strah da nije dugousko dusko pa da se ne navadi![]()
dobro je to to je empatija za svoje ljude, samo malo više kad bi i za ove nesretnike koje ubija milicija (od batina) , a uzimaju i pare i telefone ćim kroče is Bosne i Srbije u Cr. Pokušajte i njima pomoći, kod mene ima oko 3000 ljudi, aman , došla je zima, duga i hladna
....................
poz svim dobrim ljudima na forumu.