I ovaj nije losono kad je gazda frustriran sto mu se rovari po serveru pa stavlja ovakve usere i pass , kakav komad idiota ..
http://bitkananeretvi.dyndns.org:8000/c/ LOG_IN: zLbcqbQEWm45 PASSWORD: bemti8cerke@gmail.com

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ovaj nije losono kad je gazda frustriran sto mu se rovari po serveru pa stavlja ovakve usere i pass , kakav komad idiota ..
http://bitkananeretvi.dyndns.org:8000/c/ LOG_IN: zLbcqbQEWm45 PASSWORD: bemti8cerke@gmail.com
Sad ce radit sto posto,doci ce i gazda bitke.Ionako koliko je rekaò to samo testira na client stalkeru.vidim da ste svi na bitki..
evo veceras sam na chatu kod rapce na forum u 8....tko mi tamo zatrazi listu od bitke dobice je...
eto malo za novu godinu da se gleda...a i da ljudi malo proćakulaju i druze se...
neka se neljute dsuki,alfa71 i torrente jer nemam vrimena za sve forume.
ps:ne saljite mi poruke na pm u vezi bitke.
I ovaj nije losdeviceUser=kurati-magxxx@xxxxxx
dobro je to to je empatija za svoje ljude, samo malo više kad bi i za ove nesretnike koje ubija milicija (od batina) , a uzimaju i pare i telefone ćim kroče is Bosne i Srbije u Cr. Pokušajte i njima pomoći, kod mene ima oko 3000 ljudi, aman , došla je zima, duga i hladna![]()
Ove kucice idu za Petrinjce koliko sam cuo...
Ma to vas malo palija sam tu listu sa tim userom mislio pokloniti neki dan onoj nekoj zeMskoj sto je trazila listu , al me bilo strah da nije dugousko dusko pa da se ne navadi![]()
Ma gasi za 5 min doslovce.ja sam tu listu sa tim userom mislio pokloniti neki dan onoj nekoj zeMskoj sto je trazila listu , al me bilo strah da nije dugousko dusko pa da se ne navadi![]()
dobro je to to je empatija za svoje ljude, samo malo više kad bi i za ove nesretnike koje ubija milicija (od batina) , a uzimaju i pare i telefone ćim kroče is Bosne i Srbije u Cr. Pokušajte i njima pomoći, kod mene ima oko 3000 ljudi, aman , došla je zima, duga i hladna
....................
poz svim dobrim ljudima na forumu.