dobro jutro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Upravo to sam i govorio.Vidi se iz aviona sta mu je bila namjera!Posto ga,mjesecima,nigdje niko ne spominje a on spava na panel monitoru pa se unervozioBože, što se izreklamira jedan prosječan server ovih dana. Čini mi se da je gazda namjerno napravio to što je napravio samo da se priča o njemu i njegovom serveru. Nije on ništa posebno. Ima mnogo, mnogo boljih. Druga je stvar što mi hoćemo da imamo sve u kolekciji, pa se digne kuka i motika ako se nešto promijeni.
Pozdrav svima.
Tzv.navlakusa.Ljudima se svidi sta gledaju i mnogi se pretplate kad on zatvori pipu![]()
samo u toj navlakusi je on donji, ako hoce da ima dobar server donekle, onda nema leba bez ministre... gde ne moze svako da gleda.....sustina je da ne moze da se zastiti nikako, ali ovo je najbolja opcija....
moze meninemaju ni tu koliko vidim,nasao sam par MAC-eva koji rade za taj portal,ako ti treba mogu ti poslat
U Tuzli se treslo i to poprilično... desetak sekundi, ja mislio da me puca moždanijel' se i kod vas trese, ja sam osetio i ovde u Vojvodini
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 279034
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 279035
da, i ja sam osetio neku promenu u teluU Tuzli se treslo i to poprilično... desetak sekundi, ja mislio da me puca moždani
Kod mene Vojvodina nisam osetio bio napolju igrao kosarku sa klincem,malo se usedelo ovih dana i...da, i ja sam osetio neku promenu u telu