Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Počeja je vitar puvat,
Nevera se sprema, oće durat,
I kiša je pala...
Još od sinoć nije stala,
Sidin isprid stakla,
Da mi ne bi koja kap promakla...

Ljudi se šetaju,
Jer ljudi uvik smetaju,
Potroše romantiku u tren,
I život bi suzama natopljen...
A suze su ka kiša,
Uvik in je priša...

Razmišljam o sebi,
Tako o nikome nebi,
I znam, nemam puno reći,
Najbolje je poći leći,
Možda će mi doći novi san,
Bolji nego ovi dan...

Dobro vam jutro dobri ljudi.

Bože, što se izreklamira jedan prosječan server ovih dana. Čini mi se da je gazda namjerno napravio to što je napravio samo da se priča o njemu i njegovom serveru. Nije on ništa posebno. Ima mnogo, mnogo boljih. Druga je stvar što mi hoćemo da imamo sve u kolekciji, pa se digne kuka i motika ako se nešto promijeni.

Pozdrav svima.

Bože, što se izreklamira jedan prosječan server ovih dana. Čini mi se da je gazda namjerno napravio to što je napravio samo da se priča o njemu i njegovom serveru. Nije on ništa posebno. Ima mnogo, mnogo boljih. Druga je stvar što mi hoćemo da imamo sve u kolekciji, pa se digne kuka i motika ako se nešto promijeni.

Pozdrav svima.
Upravo to sam i govorio.Vidi se iz aviona sta mu je bila namjera!Posto ga,mjesecima,nigdje niko ne spominje a on spava na panel monitoru pa se unervozio:)
PS
U principu,zalosno kako je izlozio svoje pretplatnike(n)

Последно уредено:
Tzv.navlakusa.Ljudima se svidi sta gledaju i mnogi se pretplate kad on zatvori pipu :)

Ma ne verujem druze u tu teoriju , kao prvo ko ce od ovih sto mu buse server kupit listu? volio bi vidit tog naivka ...
Автоматски споено мислење:

samo u toj navlakusi je on donji, ako hoce da ima dobar server donekle, onda nema leba bez ministre... gde ne moze svako da gleda.....sustina je da ne moze da se zastiti nikako, ali ovo je najbolja opcija....

Znas i sam da ne moze samo na ministru jer mu trebaju i m3u user pass liste, sta ce kad ne pita vijece staraca /mudraca kajgane nego nek se pati :D

Jebeni potres. Slovenija se stresla, epicentar u Petrinji. Kuce srusene...Jebemti ovi 2020 godinu. Jebena do kraja.

jel' se i kod vas trese, ja sam osetio i ovde u Vojvodini

eq2.png

eq.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom