- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
Gdje nestadose panelrazarac da ga nije korona poharala.
Kako ga ja upita za pozivnicu na taj njegov forum nije se više pojavio , nadam se da mu nisam ja bio baksuz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gdje nestadose panelrazarac da ga nije korona poharala.
Vise se ne rusi sad sam ga doterao,radi svoje.Dzaba ti taj skener, kad ti se rusi![]()
Nije to taj ipak cu ga trebat ja podelit.
Nije to taj ipak cu ga trebat ja podelit.
Evo i meni jedan dobar prijatelj iz Mostara kojegg nikad nisam vidio podjeli sve što ima,liste ,sanner...Čovjek djeli šakom i kapom!Podijeli bola jašta ćeš , treba dijeliti .. u nas su ti u Mostaru juče bili izbori nakon 12 godina i u zadnjih mjesec dva samo je to bila tema.
I sretnem ti ja neki dan ovog jednog predsjednika jedne vladajuće partije u Mostaru, inače moj dobar , hairli prijatelj.. čim me ugledao zove me ... Prišao mu ja , a on otvara torbicu i dok zavlači ruku u nju govori mi:
˝Treba dijeliti brate, halapljivost je najgora kod čovjeka . nek ima i narod , evo i tebi nek imaš ove letke pa podijeli ispred svakih vrata, pod brisače ˝, ja kaže odoh jesti nisam ima dva sata ništa u usta stavio.
I mogu ti reći moj Kobra da je moj hairli prijatelj iz stranke uvijek u pravu, treba dijeliti pa tako i ti podijeli taj skener s ljudima.![]()
ti bezbeli dijelio letkePodijeli bola jašta ćeš , treba dijeliti .. u nas su ti u Mostaru juče bili izbori nakon 12 godina i u zadnjih mjesec dva samo je to bila tema.
I sretnem ti ja neki dan ovog jednog predsjednika jedne vladajuće partije u Mostaru, inače moj dobar , hairli prijatelj.. čim me ugledao zove me ... Prišao mu ja , a on otvara torbicu i dok zavlači ruku u nju govori mi:
˝Treba dijeliti brate, halapljivost je najgora kod čovjeka . nek ima i narod , evo i tebi nek imaš ove letke pa podijeli ispred svakih vrata, pod brisače ˝, ja kaže odoh jesti nisam ima dva sata ništa u usta stavio.
I mogu ti reći moj Kobra da je moj hairli prijatelj iz stranke uvijek u pravu, treba dijeliti pa tako i ti podijeli taj skener s ljudima.![]()