- Член од
- 27 август 2019
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 237
Vise se ne rusi sad sam ga doterao,radi svoje.Dzaba ti taj skener, kad ti se rusi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vise se ne rusi sad sam ga doterao,radi svoje.Dzaba ti taj skener, kad ti se rusi![]()
Nije to taj ipak cu ga trebat ja podelit.
Nije to taj ipak cu ga trebat ja podelit.
Evo i meni jedan dobar prijatelj iz Mostara kojegg nikad nisam vidio podjeli sve što ima,liste ,sanner...Čovjek djeli šakom i kapom!Podijeli bola jašta ćeš , treba dijeliti .. u nas su ti u Mostaru juče bili izbori nakon 12 godina i u zadnjih mjesec dva samo je to bila tema.
I sretnem ti ja neki dan ovog jednog predsjednika jedne vladajuće partije u Mostaru, inače moj dobar , hairli prijatelj.. čim me ugledao zove me ... Prišao mu ja , a on otvara torbicu i dok zavlači ruku u nju govori mi:
˝Treba dijeliti brate, halapljivost je najgora kod čovjeka . nek ima i narod , evo i tebi nek imaš ove letke pa podijeli ispred svakih vrata, pod brisače ˝, ja kaže odoh jesti nisam ima dva sata ništa u usta stavio.
I mogu ti reći moj Kobra da je moj hairli prijatelj iz stranke uvijek u pravu, treba dijeliti pa tako i ti podijeli taj skener s ljudima.![]()
ti bezbeli dijelio letkePodijeli bola jašta ćeš , treba dijeliti .. u nas su ti u Mostaru juče bili izbori nakon 12 godina i u zadnjih mjesec dva samo je to bila tema.
I sretnem ti ja neki dan ovog jednog predsjednika jedne vladajuće partije u Mostaru, inače moj dobar , hairli prijatelj.. čim me ugledao zove me ... Prišao mu ja , a on otvara torbicu i dok zavlači ruku u nju govori mi:
˝Treba dijeliti brate, halapljivost je najgora kod čovjeka . nek ima i narod , evo i tebi nek imaš ove letke pa podijeli ispred svakih vrata, pod brisače ˝, ja kaže odoh jesti nisam ima dva sata ništa u usta stavio.
I mogu ti reći moj Kobra da je moj hairli prijatelj iz stranke uvijek u pravu, treba dijeliti pa tako i ti podijeli taj skener s ljudima.![]()