Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Naucite malo manje da se uvlaciteDaje svima liste, TO JE LJUDESKARA od čovjeka...
Само да се мрчело, балкански синдромNaucite malo manje da se uvlacite
Uvlacenje je kao Corona,Naucite malo manje da se uvlacite
Hainz100 e svemirec od druga planeta.Taka barem izjavil kaj Sultanovici.Negovite android boxovi se od druga dimenzija.
Ja nisam rekao da nije dijelio,ali tvrditi da je svima poslao,je nesto sto se nemoze napisati.Nema ga ovdje koji je svima poslao listu,niti je to uopste izvodljivo,i ima ih sigurno koji su poslali vise od njega.Kada bi samo sjedio i odgovarao,opet nemoze
U bitki...U kojoj listi ma Balkan trip kanal?
preko cega se ovo gledaevo ti malo da testiras nekoliko kanala da vidis da ima i dobri ljudi.
Kod mene radi OK sa aktivnim Nordom i to na vecini testiranih servera.zna li ko zasto sa nord vpn open bullet ne pokazuje nijedan mac kao ispravan,dok,kad iskljucim nord vpn,pustim par sekundi da skenira i mac bude ok?Skenira li ko sa nord vpn ukljucenim,ima li ovaj problem,ili me provider zeza i sa ovim
кодот нема врска со листитеKorist li ko Duplex IPTV.Uplatio kod i ne uspevam da pokrenem ni jednu listu....Negde grešim ili je on kao VLC???