Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sve sa ovi kao da kupis Trabant.Jel ima neko kontakt od bitke direktno, ne preko riselera? Koji je po vama najbolji IPTV(stabilnost,kvalitet i broj kanala)? Nova, Bitka ili neko treci...
Nisam razumeo, jel niko ne znam ili ovde samo provala lista, nema saveta?sve sa ovi kao da kupis Trabant.![]()
ART DiogenJel ima neko kontakt od bitke direktno, ne preko riselera? Koji je po vama najbolji IPTV(stabilnost,kvalitet i broj kanala)? Nova, Bitka ili neko treci...
koristim ja duplex iptv i nisam uopste uplacivao i aplikacija je aktivnaKorist li ko Duplex IPTV.Uplatio kod i ne uspevam da pokrenem ni jednu listu....Negde grešim ili je on kao VLC???
Ne zajebavaj narod kakav server ti to imas mos mislitRadije im tuđu platit već svoju stavit na streljanuTa nisam kamikaza
![]()
Kad nudis staru krezubu babu sa 140 posljivih kanala za listu majke mi ti si fenomenalanSvi koji žele da razmene svoje dugogodišnje liste koje rade barem duže od 3 meseca, neka mi se jave isključivo na pp. Zauzvrat dobiće od mene listu za stb emu sa svojim mac-om i stalker_portal kod jednog bosanskog operatera gde ima oko 140 kanala. Lista će biti kreirana zauvek bez roka isticanja.
Pre nego što se javite na pp pošaljite mi sledeće:
naziv liste , ip adresu, ili neki detalj, jer mnoge liste imam pa mi možda neće trebati Vaša.
Za dodatna pitanja isključivo na pp jer ovde neću ništa komentarisati. Hvala.
ma hoce on da ulovi ribica ali ovakvi finta smo videli vec hiljade puta,bolje je da je smislil nesto novo.Ne zajebavaj narod kakav server ti to imas mos mislit
Автоматски споено мислење:
Kad nudis staru krezubu babu sa 140 posljivih kanala za listu majke mi ti si fenomenalan
Bitka je bolja od nove i ima dosta kanala koje nova nemasve sa ovi kao da kupis Trabant.![]()
Bitka je bolja od nove i ima dosta kanala koje nova nemasve sa ovi kao da kupis Trabant.![]()
Kakav ti to forum a gdje je Svenase.comNOVIFORUM
Registracije otvorene
Pa obicni forum ti sta ocekus da ti dat neka lista ili sta.Kad ti smeta nema da se uclanis tam i toliko odi na drugo mesto.Kakav ti to forum a gdje je Svenase.com