Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Jeli se ti samnom salis ili ozbiljno , ako se salis to je neumjesna sala.
Автоматски споено мислење:

Puno mi je drago sto je nestala jer znam ko ih je objavijo i drugi put cu voditi racuna kome cu sta dati
nemozes nista da vodis da kontrolises ili bilo sta u momentu koj das lista nekumu vec nista nezavisi ot tobom.Das ce nekumu drugu ne ovi i ce se desi bas isto .

Šteta,ne radi više da, ali mogu reči da je odlično radila. Bez ikakvog zastajkivanja a brzo mijenja kanale. Hvala Vehbos, ali ako nađeš još koju takvu molim te pošalji :).

@vehbos
ne da mi djavo mira, pa de te pitam,
jesi li ti sam nasao onu visekonekcijsku listu skeniranjem, mozda i jesi, ali kako to, da je na bugarskom forumu objavljena pre nego sto si ti pitao da je podelis

Di pogodi bas mojega :D :D :D
jeste da to nisu slike drimova, ali ...... :D

Последно уредено:
@vehbos
jesi li ti sam nasao onu visekonekcijsku listu skeniranjem, mozda i jesi, ali kako to, da je na bugarskom forumu objavljena pre nego sto si ti pitao da je podelis

jeste da to nisu slike drimova, ali ...... :D
Sta trebas.. Sta.. Ja sam je našao i već imam novu.. I sta sad.. Evo ja sam je odobno našao

C/P
"Ajmo ovako, imaš pauna. Paun ima prekrasno perje, istina da se ponekad šepuri, ali s razlogom. Onda imaš kokoš koja hoće biti paun, pa se okiti njegovim perjem i umisli da je paun, a zapravo je samo okićena kokoš, ali se ona i dalje šepuri poput tri pauna zajedno jer je u svojoj glavi i ona paun. I može se kokoš kititi koliko hoće, i misliti što hoće, i prikazivati se kako hoće, ali je i dalje samo kokoš."
Isto je i s ljudima.

@vehbos

moj drug on nezna naci slovo A u abecedi il azbuki kako god to neko svatio al nisam ni pogledao o kojoj je listi rijec al stojim iza ovog sto sam napisao i bez veze je naveo da je neko objavio listu koju je on podjelio a dobio od nekog a taj neko je budala sto mu je dao

adres mozes da vidis i sam u brauzer i da promenis
https://euronews-en-p11-cdn.hexaglo.../ewnsabren_eng.smil/ewnsabren_eng_720p33.m3u8

na koj forum si stavil nova lista koja si nasal
Ni na jedan... Niti ću.. Razmišljam dali da pošaljem kolegi koji me pitao sad malo prije ovdje na forumu..

C/P
"Ajmo ovako, imaš pauna. Paun ima prekrasno perje, istina da se ponekad šepuri, ali s razlogom. Onda imaš kokoš koja hoće biti paun, pa se okiti njegovim perjem i umisli da je paun, a zapravo je samo okićena kokoš, ali se ona i dalje šepuri poput tri pauna zajedno jer je u svojoj glavi i ona paun. I može se kokoš kititi koliko hoće, i misliti što hoće, i prikazivati se kako hoće, ali je i dalje samo kokoš."
Isto je i s ljudima.
Sta si sad ti htio reći s ovim... Jbt napunio mi je jaja... Svako loncu poklopac.. Samo pametuje i stavlja slike drimova.. Sta koje našo di je našao.. Sta kog briga... Ćinjenica je da je neki sebićnjak uništio dobru listu i to je to.. Sta je bitno dalu ju je ćovjek izvadio ili dobio...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom