- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
скенирај други портови,на истата адресаKoji su sve nastavci za Astra playlist? Nasao sam jednu, imam samo dva kanala i ne mogu da nadjem vise. Probao sam sa playlist.m3u, playlist.m3u, playlist, channels, channels.m3u, channels.m3u8, ali nista nije radilo. Nasao sam neki scanner koji je nasao link od playlist, ali je izbagovan i svaki put crashuje. Moze neko da mi pomogne?
na primer,moze openbullet-PREDATOR....Kojim programom?
wotweb-omKojim programom?
Kako da izaberem vise portova od ponudjenog?wotweb-om
pogledaj sliku i bice ti jasnijeKako da izaberem vise portova od ponudjenog?
Svaki po svome ukusu....za mene su to nekakva Spanjolska sela.pogledaj sliku i bice ti jasnije
Автоматски споено мислење:
zamorno je objasnjavati osnove, i nemojte ocekivati to od prastarih clanova, potrudite se malo i to sami pronadjite po forumima
Автоматски споено мислење:
Nekada smo imali nesto....
Govori mi otac stalno, Danas sve je nenormalno, Svaka ptica, svome jatu, Udri sinko po zanatu. Neću ćaća u metalce, Neću ni u fizikalce, Aj ćaća otvori špinu, Kupi šivaću mašinu. Najbolje je krojač biti, Ženska srca osvojiti, I kada je besparica, Ne može se bez krpica. Dobar krojač, to je fora, Bit ću jači od Diora. Mislili su meni znani, Dani su mi odbrojani, Ja na suhu, svi na ledu, Sve su žene u mom redu! |