Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Koji su sve nastavci za Astra playlist? Nasao sam jednu, imam samo dva kanala i ne mogu da nadjem vise. Probao sam sa playlist.m3u, playlist.m3u, playlist, channels, channels.m3u, channels.m3u8, ali nista nije radilo. Nasao sam neki scanner koji je nasao link od playlist, ali je izbagovan i svaki put crashuje. Moze neko da mi pomogne?

Koji su sve nastavci za Astra playlist? Nasao sam jednu, imam samo dva kanala i ne mogu da nadjem vise. Probao sam sa playlist.m3u, playlist.m3u, playlist, channels, channels.m3u, channels.m3u8, ali nista nije radilo. Nasao sam neki scanner koji je nasao link od playlist, ali je izbagovan i svaki put crashuje. Moze neko da mi pomogne?
скенирај други портови,на истата адреса

Napokon da clanovi postaju kreativni , da se trude da idu u korak sa reastrimerima , vlasnicima servera itd. ”pm“ jedan od sigurnijih nacina za prenos podataka od kojih vecina ima koristi ! (y)
Postavljanje slika samo dokaz pojedincima da koristimo nesto njihovo sto oni nisu suglasni " OrionTV” jedan od primjera ,vidim da neradi vise bar ne na onim url na kojim je radila vecina kanala bez token :)
Za nepovjerovat Art , Narodna ,i jos par dobrih servera radi bez problema na stbemu ali vidim da ih niko vise javno ne spominje ! Respekt !!! Vjerovatno zato i rade !

Последно уредено:
Kako da izaberem vise portova od ponudjenog?
pogledaj sliku i bice ti jasnije
Автоматски споено мислење:

zamorno je objasnjavati osnove, i nemojte ocekivati to od prastarih clanova, potrudite se malo i to sami pronadjite po forumima

c linije.png

Attachments

• ww.png
    ww.png
    22,4 KB · Прегледи: 217
Последно уредено:
pogledaj sliku i bice ti jasnije

zamorno je objasnjavati osnove, i nemojte ocekivati to od prastarih clanova, potrudite se malo i to sami pronadjite po forumima

Svaki po svome ukusu....za mene su to nekakva Spanjolska sela.
Lakse je upaliti Open Bullet i cekati dok nesto izbaci!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom