- Член од
- 4 ноември 2019
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Albania iptv please
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иако самиот бев против да ја инсталирам апликацијавА аpk надвор од play store но сепак се одлучив да го инсталирам. Работи добро, е сега листата не е стабилна затоа што не сум ја платил јас лично.Dosad nabolji player za android box , moze skoro sve kao i SFVIP Player.
IPTV_Stalker_Player_Mo...apk
https://dox.abv.bg/download?id=dec8869477
Ime mi je Stipe, Ženu zovu Bella, Za mene se lipe, Divojke iz sela. Ma nesmin im prići, Da Bella ne vidi. Uzbunu će dići, Pa kraj mene sidi. Ovo srce u seljaka, Tila bi ga imat svaka. Ma je srce mirno, Otočanki virno. Ime mi je Stipe, Iman lipo lice, Za mene se lipe, Čak i udovice. Puno stvari znadem, Tendin se u sriću. Pošten sam, ne kradem, Uvik prvi stiću. Ovo srce seljačko je, Ka i vatra žeže, Bella pozna ponajbolje, Kako da ga sveže. Ime mi je Stipe, Dobar glas me prati, Za mene se lipe, I cura i mati. Mene voli Bella, Čuva di god stigne, Nesmin blizu sela, Kad Bella namigne. |
имаш..перформанси,на тој,,,поклонот?
Dobro jutro...znaçi Stipe jos nema curu...
Ime mi je Stipe,
Ženu zovu Bella,
Za mene se lipe,
Divojke iz sela.
Ma nesmin im prići,
Da Bella ne vidi.
Uzbunu će dići,
Pa kraj mene sidi.
Ovo srce u seljaka,
Tila bi ga imat svaka.
Ma je srce mirno,
Otočanki virno.
Ime mi je Stipe,
Iman lipo lice,
Za mene se lipe,
Čak i udovice.
Puno stvari znadem,
Tendin se u sriću.
Pošten sam, ne kradem,
Uvik prvi stiću.
Ovo srce seljačko je,
Ka i vatra žeže,
Bella pozna ponajbolje,
Kako da ga sveže.
Ime mi je Stipe,
Dobar glas me prati,
Za mene se lipe,
I cura i mati.
Mene voli Bella,
Čuva di god stigne,
Nesmin blizu sela,
Kad Bella namigne.
Dobro vam jutro dobri ljudi.
još samo da radistrane liste sa token-om, i play token-om sa token-om, je moguce gledati bez problema, jer njihovi vlasnici ne cuce pored njih 24h (ako token nije razlicit za svaki kanal, jer ih je onda lakse naci)
Автоматски споено мислење:
cak ima i ovakvih lista, koje rade ovako (bez tokena) ili sa tokenom
još samo da radi
Ma radi kao grom... samo čuvaj se, to je legalni provajder...