lupaš gluposti , nemaš pojma i neznaš pisati , i da nije to on hahaNego Damire jesi vratio poreznoj 230 tisica kuna duga od prosle godine? to vam je 30 000 Eura
broj 5230 doticni gospodin heeh ..truljo jedan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lupaš gluposti , nemaš pojma i neznaš pisati , i da nije to on hahaNego Damire jesi vratio poreznoj 230 tisica kuna duga od prosle godine? to vam je 30 000 Eura
Ma pusti ga dalmos iz Splita hahaha nego daj ti neki dan svrati do mene da malo popricamo i nesto popijemolupaš gluposti , nemaš pojma i neznaš pisati , i da nije to on haha
Cuj ti zagorec, jel se moze i prigorec k tebi dovleci na tu pijacu.Ma pusti ga dalmos iz Splita hahaha nego daj ti neki dan svrati do mene da malo popricamo i nesto popijemo![]()
Ako ovaj vanko nije budaletina i to malo žešća onda sam ja svemirac. Ja budale braćo moja mila, sto Izet kažeNego Damire jesi vratio poreznoj 230 tisica kuna duga od prosle godine? to vam je 30 000 Eura
Poljubi me na mjesečini, Onako zbiljski, Privuci me k sebi. Spiljski. Zamagli me dahom. Umotaj ko dar. Otruj mi misli. Otkloni kvar. Vjerujem ti nevjero, Učini da otpustim kočnice. I poljubi me. Na podu smočnice. Trajao bih dugo. Sa tobom bih se budio. O kad bi se, O kad bi se usudio... |
Imaš 2 u pm...Здраво друштво,
би ве замолил за една ex-yu листа....
ceestiitaamoo, koje je bojeDa se pohvalim kupio sam ovaj stroj nije traktorsitnica 238000 kunica
![]()
5.3K - MultiOne
www.multione.com
Bravo @pyranaImaš 2 u pm...
plaveceestiitaamoo, koje je boje![]()
moze ja sam podravec nisam zagorecCuj ti zagorec, jel se moze i prigorec k tebi dovleci na tu pijacu.