Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
@Panchokok
mozes dagi stavis i ostanatite radia na bubamara
bubamara--Rock,YU Evegrin,YU Pop Rock,MK Pop Rock,Dance,Boemi,Gold,Love, i Cafe Blagodarim!

http://iptvcas.live:8080/get.php?username=hVpUAxFKjz&password=PkxqG7R3X1&type=m3u_plus&output=ts
Здраво, ќе може ли мала помош, имам philips smart tv, на него има sstb и ssiptv апликации, има ли можност на нив да се гледаат тв? На stb-то има 3 или 4 канали и незнам како и дали може да се стави некоја листа...исто и на ssiptv може ли да се стават листи? Ако може и ако некој има некоја вишок листа нека прати....фала ви

Dvojica nek mi se jave koji oce da gledaju u miru narednih godine na smart tv listu..Garantiram da ce godinama bit mirni.Ajmo dvojica ozbiljnih nek mi se jave
vrhunska lista,danas sam dobre volje pa da pocastim dvojicu:D.Padobranci otpadaju u startu.
Jedna poslana cekam odgovor od drugog dal saljem il ne :)

Последно уредено:
Dvojica nek mi se jave koji oce da gledaju u miru narednih godine na smart tv listu..Garantiram da ce godinama bit mirni.Ajmo dvojica ozbiljnih nek mi se jave
vrhunska lista,danas sam dobre volje pa da pocastim dvojicu:D.Padobranci otpadaju u startu.
Jbg, ja u knjizici imam upisano 166 skokova padobranom, znaci otpadam u startu! :D :D :(

Jbg, ja u knjizici imam upisano 166 skokova padobranom, znaci otpadam u startu! :D :D :(
Za tebe gajba pive i to ozusko i domace kobasice to ce ti bolje doc stace ti pink :pijanco: :D :D
Автоматски споено мислење:

Izgleda da se ima sta gledat kad nema navale za najbolu listu na ovim prostorima hahaah,
:aplauz:

Evo 4 cemo podijelit kako izgleda nemojte se vise javljat osim ovih kojima jos nije slozeno a culi smo se :) :angel:

Последно уредено:
panelrazarac eto da se javim za jednu tu listu pozdrav.

Jedna poslana cekam odgovor od drugog dal saljem il ne :)
hvala ti na listu radi extra [emoji482]

Sent from my A5_Pro using Tapatalk

Za tebe gajba pive i to ozusko i domace kobasice to ce ti bolje doc stace ti pink :pijanco: :D :D

Izgleda da se ima sta gledat kad nema navale za najbolu listu na ovim prostorima hahaah,
:aplauz:

Evo 4 cemo podijelit kako izgleda nemojte se vise javljat osim ovih kojima jos nije slozeno a culi smo se :) :angel:

preporučam se s :pijani:štovanjem za pola sata sam kod tebe i to stopom ako treba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom